Μανιάτης: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Μανιάτης: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Την απάντησή του για τα σενάρια που τον θέλουν πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό έδωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/1) με τον Λεβαδειακό, επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώπιον των οπαδών των Πειραιωτών και γνώρισε την αποθέωση.

Εξερχόμενος από το φαληρικό γήπεδο, μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά και για την δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον τραυματισμό του.

Επέστρεψες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο κόσμος σε αποθέωσε. Ποια ήταν τα συναισθήματά σου;

«Μετά από τόσους μήνες, επέστρεψα στο… σπίτι μου, ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ θερμά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Φώναξε το όνομά μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή όταν επανέρχεται να έχει την στήριξη του κόσμου και πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Έχεις κάποιους στόχους στο μυαλό σου μέχρι το τέλος της σεζόν ή προσπαθείς μέρα με τη μέρα να επιστρέψεις;

«Στόχος μου είναι να γυρίσω και πάλι στο επιθυμητό επίπεδο. Κάθε μέρα δουλεύω πολύ σκληρά στην προπόνηση. Σιγά σιγά παίρνω τις ευκαιρίες μου. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να συνεχίσω και αν φτάσω στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής μου για να πάρω παραπάνω ευκαιρίες».

Πόσο δύσκολο είναι το διάστημα μέχρι να επιστρέψεις;

«Πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δουλειά, πάρα πολλές ώρες στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Όλο αυτό τον καιρό και αυτούς τους μήνες έχω δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Σίγουρα, για τον ποδοσφαιριστή αυτός ο τραυματισμός είναι πολύ δύσκολος. Αλλά ευτυχώς είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου και το ξεπέρασα γρήγορα».

Πιστεύεις ότι έχεις να δώσει απαντήσεις;

«Έφτασα 29 ετών και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω απαντήσεις. Δυστυχώς όμως, όλο αυτόν τον καιρό, ακούγονται ψέματα. Τα περισσότερα είναι ψέματα. Δυστυχώς. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Ίσα ίσα που τα διαβάζω και με κάνουν πιο δυνατό».

Εννοείς για την μεταγραφή;

«Για όλα. Για την μεταγραφή, για τον τραυματισμό μου, πήγαινα να επανεξεταστώ. Δεν ισχύει τίποτα απ’ αυτά. Τελευταία φορά που πήγα στην Ρώμη ήταν με τον Τοροσίδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Έγραφαν ότι πήγα να επανεξεταστώ και όσες φορές πήγα στην Ρώμη, δεν ήταν για να επανεξεταστώ, ούτε να με δει ο γιατρός μου, ούτε ότι ήμουν τραυματίες. Όλα τα άλλα που γράφονται είναι ψέματα».

Θα μείνεις στον Ολυμπιακό;

«Έχω 3,5 χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Άλλο και αυτό πάλι. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο τον τελευταίο μήνα. Δεν ξέρω που θα πάω».

Θα ήθελες να πας αλλού;

«Είμαι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω εδώ».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved