Δέλλας: «Θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό»

Δέλλας: «Θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό»

Την θέλησή του να εργαστεί ως προπονητής σε ομάδα της Ευρώπης και ειδικότερα στην Ιταλία, εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ατρόμητου, είχε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα στην Serie A και σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» μίλησε για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του, αλλά και για τις σκέψεις του στο μέλλον.

Συγκεκριμένα μίλησε για:

Την Ρόμα και τους Τότι και Ντε Ρόσι: «Η Ρόμα πάντα είναι στην καρδιά μου. Πέρασα εκεί τρία φανταστικά χρόνια. Πανηγυρίζω με τις επιτυχίες της. Οι σημαίες πρέπει να είναι πάντα ψηλά. Είναι δύο καλοί άνθρωποι, δύο επαγγελματίες που έχουν γράψει ιστορία στη Ρόμα».

Τον Ατρόμητο: «Είμαι σε μια ομάδα που θέλει να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Σχεδιάζω να δουλέψω και εκτός Ελλάδας, ίσως στην Ιταλία σε κάποια ομάδα. Αυτό βέβαια μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω δουλειάς. Πρέπει να πετύχεις κάτι σημαντικό για να καταφέρεις να κεντρίσεις την προσοχή μεγάλων ομάδων».

Την Εθνική Ελλάδας: «Είναι κρίμα γιατί υπάρχει ποιότητα. Υπήρξαν αρκετές αλλαγές προπονητών σε σύντομο διάστημα. Το σύνολο δεν είναι κακό, αλλά η ποιότητα από μόνη της δεν φτάνει. Για να στοχεύεις ψηλά, πρέπει να υπάρχει ομαδικό πνεύμα».



EuroCup: Κόντρα στη Μπουργκ ο Πανιώνιος
EuroCup: Κόντρα στη Μπουργκ ο Πανιώνιος
Ολυμπιακός: Στον «αέρα» τα εισιτήρια ς της GBL μέχρι τον Δεκέμβριο
Ολυμπιακός: Στον «αέρα» τα εισιτήρια ς της GBL μέχρι τον Δεκέμβριο
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρόταση για να πάρει «πακέτο» Τετέι και Παντελίδη από Κηφισιά
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρόταση για να πάρει «πακέτο» Τετέι και Παντελίδη από Κηφισιά
Ελληνικές «μάχες» στο BCL
Ελληνικές «μάχες» στο BCL
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το σπίτι της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Τέξας συνδυάζει την αμερικανική άνεση με τη μεσογειακή απλότητα