Τζιόλης: «Τρωγόμαστε μεταξύ μας»

Τζιόλης: «Τρωγόμαστε μεταξύ μας»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, αλλά στον ΠΑΟΚ τρώγονται μεταξύ τους

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στον Arena FM:

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα. Ίσως είναι μια κοιλιά που παρουσιάζει. Θα πρέπει όποιος περιβάλλει την ομάδα να τη θεωρήσει αναμενόμενη. Χτίζουμε μια νέα ομάδα με πλάνο τριετίας αλλά περιμένουνε να αποδώσει καρπούς γρήγορα. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ρεαλιστές και όχι τόσο ανακόλουθοι σε ότι λέγαμε στην αρχή της χρονιάς.»

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα:

«Βλέπω μια πίεση, υπάρχει πλουραλισμός, αλλά όλοι έχουν μια άποψη χωρίς να έχουν τις επιπτώσεις. Νιώθω ότι τρωγόμαστε μεταξύ μας στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μαλώνει ο ένας με τον άλλον. Θα ήταν πιο καλό να ήταν πιο δεμένοι ο κόσμος, ο τύπος. Στα άσχημα αποτελέσματα θα καταφερθεί αμέσως κατά των παικτών, του προπονητή. Υπάρχει πού γκρίνια. Προφανώς κάποια αποτελέσματα δικαιολογούν πλήρως την γκρίνια του κόσμο. Όπως αυτό με τον Πανθρακικό.»

Αν δημιουργήθηκαν προσδοκίες που δεν θα έπρεπε στον κόσμο:

«Κανείς δε βγήκε στην αρχή της χρονιάς να πει ότι πάμε για πρωτάθλημα, είπαμε χτίζεται η ομάδα. Όταν όμως έρθει το κακό αποτέλεσμα , το ξεχνάει ο ο κόσμος.»

Τι συμβαίνει και ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν κερδίζει;

«Είμαστε λίγο αφελείς στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαστε κίλερ, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να φύγουμε. Είναι κυρίως θέμα εμπειρίας. Προφανώς μας αδικεί αυτό το -15 από την κορυφή.»

Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Πραγματικά όχι.»

Θα φανεί η δουλειά που γίνεται στη συνέχεια;

«Θέλω να λέω αλήθειες. Όλοι στην ομάδα θα σας πουν ότι ο προπονητής δουλεύει, είναι άξιος και κατέχει το ποδόσφαιρο. Είναι κοινή άποψη όλων. Πραγματικά χαίρομαι που δουλεύω με ένα προπονητή που γνωρίζει ποδόσφαιρο. Χωρίς να φανεί σαν κολακεία. Η ομάδα δουλεύει σε πολύ καλά πρότυπα.»

Χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και σταθερότητα η ομάδα;

«Η ομάδα μπορεί να κάνει δυο καλά παιχνίδια και μετά όχι. Χρειάζεται να είσαι σταθερός και ακόλουθος στα αποτελέσματα.»

Για το -15 από την κορυφή είπε:

«Κάθε νόμισμα έχει δυο πλευρές. Δε θυμάμαι ξανά να έχουμε τέτοιο πρόγραμμα με 7-8 συνεχόμενα ντέρμπι. Μόνο δυνατοί αγώνες. Κάθε 3 μέρες. Προφανώς εκεί θα έχεις απώλειες. Θα είχαμε άλλη συγκομιδή μόνο και λόγω προγράμματος.

Παράδειγμα: Πέμπτη βράδυ παίξαμε με Ντόρτμουντ και Κυριακή απόγευμα με Ολυμπιακό. Δεν είναι ούτε 72 ώρες. Είναι άλλο ο αντίπαλός σου να παίζει Τρίτη και μετά Κυριακή και άλλο Πέμπτη βράδυ και μετά ξανά Κυριακή απόγευμα.»

Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια να βρει ρυθμό και να δούμε ένα μέρος των δυνατοτήτων του;

«Μόνο αισιόδοξος μπορώ να είμαι. Η ομάδα θα μαζευτεί θα καθαρίσει το μυαλό όλων, η ομάδα θα βγει από το σοκ των τελευταίων παιχνιδιών και θα έχει πλέον ανοδική πορεία.»

Oι νέοι παίκτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει ΠΑΟΚ;

«Οι νέοι αρχίζουν σιγά σιγά να καταλαβαίνουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Στην αρχή υπήρχε η θετική πλευρά των πραγμάτων με την καλή πορεία . Σιγά σιγά κατάλαβαν την πίεση που υπάρχει στα άσχημα.»



Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved