Τούντορ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Τούντορ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Προβληματισμένος με τις απουσίες του ΠΑΟΚ αλλά αποφασισμένος να μεταδώσει στους παίκτες του το στοιχείο του νικητή εμφανίστηκε ο Κροάτης τεχνικός

Μιλώντας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε στις απουσίες των Μπερμπάτοφ και Κάτσε, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τους Αρκάδες αλλά ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε και αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ξέρουμε ότι ο Μπερμπάτοφ θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες, ο Κάτσε είναι εκτός επίσης, αλλά θεωρώ ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για τους Τσίμιροτ , Κωνσταντινίδη και Κίτσιου: «Έχουν αρχίσει να προπονούνται με την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν την Κυριακή καθώς χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν σε καλή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως που προπονούνται κανονικά και πάλι μαζί μας».

Για τον Αστέρα και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την νίκη: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ποτέ δεν είναι εύκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να συγκεντρωθούμε στην δική μας ομάδα, σε αυτά που πρέπει εμείς να κάνουμε. Πηγαίνουμε εκεί για μία καλή εμφάνιση και να παλέψουμε για την νίκη».



Ιστιοπλοΐα: μαγική εικόνα η πρώτη γιορτή των ξύλινων σκαφών που διοργάνωσε ο ΝΟ Αμφιθέας
Ιστιοπλοΐα: μαγική εικόνα η πρώτη γιορτή των ξύλινων σκαφών που διοργάνωσε ο ΝΟ Αμφιθέας
Μουντιάλ 2026: Στη Ζυρίχη οι κληρώσεις των playoffs
Μουντιάλ 2026: Στη Ζυρίχη οι κληρώσεις των playoffs
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved