Χαμόγελα για Ερνάνι και ελληνικές… δοκιμές

Χαμόγελα για Ερνάνι και ελληνικές… δοκιμές

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό από την εμφάνιση του Ερνάνι απέναντι στον Πλατανιά αλλά και από την «εικόνα» που παρουσίασαν πολλοί ποδοσφαιριστές που πήραν ευκαιρία από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δέχθηκε έντονη κριτική το προηγούμενο διάστημα λόγω των εμφανίσεων του στα πρώτα ματς που πήρε τις ευκαιρίες από τον συμπατριώτη του προπονητή. Το απόγευμα της Τετάρτης (28/10) πήρε μία ακόμα ξεκινώντας στο βασικό σχήμα, ίσως στην τελευταία… ευκαιρία που έλαβε και έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Ο Ερνάνι σημείωσε και τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού και αναμφίβολα η εμφάνισή του θα αποτελέσει βαθιά ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, όπου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και θα χρειαστούν πολλές λύσεις για τον Μάρκο Σίλβα. Παράλληλα, θετική εικόνα είχε και ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε νέα… πνοή στην ομάδα του Πειραιά από τα πλάγια, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών.

Ο τεχνικός ηγέτης των Νταμπλούχων Ελλάδας πήρε ρίσκο με την χρησιμοποίηση ενός ρίσκου με την χρησιμοποίηση πολλών νέων «προσώπων». Αναμφίβολα η απόφασή του έπαιξε ρόλο στην «εικόνα» των «ερυθρόλευκων», ειδικά στα πρώτα λεπτά, μια και οι παίκτες που αποτέλεσαν την αρχική ενδεκάδα δεν είχαν αγωνιστεί μαζί και ήταν εμφανής η έλλειψη χημείας. Τέσσερις ποδοσφαιριστές έκαναν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι Καπίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης και Ζντιέλαρ, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς μπήκαν και οι Γιαννιώτας και Πουλίδο και σε μεγάλο βαθμό, το… πρόσημο από την παρουσία τους ήταν θετικό.

Αντίθετα, σε κακή βραδιά βρέθηκε ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας, καθώς πολλές φορές επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Ο Έλληνας ρέφερι θα μπορούσε να είναι πιο… ζεστός στον πειθαρχικό έλεγχο, κάτι που έκανε κυρίως στα τελευταία λεπτά, όταν όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει. Ακόμα ελέγχεται και για δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, αρχικά, στο 27’ με το πέναλτι του Δημήτρη στον Ζντιέλαρ, σε φάουλ του Ερνάνι, καθώς δεν έδειξε την εσχάτη των ποινών, κάτι που θα έφερνε και την κόκκινη στον αρχηγό των Κρητικών, μια και ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν σε εμφανής θέση για γκολ.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όταν ο Ερνάνι σκόραρε από πάσα του Φινμπόγκανσον, ωστόσο, ακυρώθηκε για οφσάιντ, σε μία φάση που όπως φαίνεται, ο Ισλανδός καλύπτεται. Βέβαια, η συγκεκριμένη φάση «χρεώνεται» κυρίως στον πρώτο βοηθό, Καλφόγλου και αυτός από τον σύνδεσμο της Θεσπρωτίας.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved