Στάθης στο Onsports: «Βγάζουμε εγωισμό στο γήπεδο»

Στάθης στο Onsports: «Βγάζουμε εγωισμό στο γήπεδο»

Είναι ένα από τα σημαντικά… όπλα που έχει στην… φαρέτρα του ο Άκης Μάντζιος στον φετινό Λεβαδειακό. Ο Γιάννης Στάθης, μίλησε στο Onsports για την εξαιρετική εκκίνηση των Βοιωτών στο πρωτάθλημα, οι οποίοι βγάζουν αγωνιστικό εγωισμό στο γήπεδο.

Ο Έλληνας αμυντικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την… περιπέτεια των «πράσινων» στην Super League, στάθηκε στην σωστή λειτουργία της ομάδας και την σημαντική προσφορά του Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, Άκη Μάντζιο.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Έλληνα άσου στο Onsports:

Στο παιχνίδι με την Καλλονή προσπαθήσατε να πάρετε το «τρίποντο» αλλά δεν τα καταφέρατε…

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου. Ο αγωνιστικός χώρος και οι καιρικές συνθήκες το έκαναν πιο δύσκολο. Δεν έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι, όμως εμείς καταφέραμε με σωστή τακτική και προσήλωση στο στόχο να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό».

Ο Λεβαδειακός έχει 3 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας;

«Πιστεύω ότι το δυνατό σημείο της ομάδας είναι το σύνολο που έχει δημιουργηθεί. Η αμυντική λειτουργία έχει σταθερότητα που είναι πολύ σημαντικό. Όπως και σημείο αναφοράς για εμάς στον επιθετικό τομέα είναι ο Μάντζιος που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μας βοηθάει».

Πέρα από το ματς με Ηρακλή που αγωνίστηκες 10 λεπτά, μετράς 7 γεμάτα 90λεπτα, ενώ και πέρσι μόνο σε τρία ματς δεν αγωνίστηκες…

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί αποκτά ρυθμό και μπορεί να δείξει τις ικανότητές του. Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και προσπαθώ να προσφέρω ότι μπορώ στην ομάδα».

Σε έχουμε δει να προσφέρεις και να αποδίδεις εξαιρετικά και ως αμυντικός μέσος. Να περιμένουμε να σε βλέπουμε εκεί σε πιο πολλά ματς;

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πλέον είναι σημαντικό και αναγκαίο να μπορείς να αγωνίζεσαι σε παραπάνω από μία θέσεις. Τώρα για τη συνέχεια θα αγωνίζομαι όπου πιστεύει ο προπονητής ότι μπορώ να δώσω το καλύτερο για την ομάδα».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Άκη Μάντζιο; Τι να περιμένουμε από τον φετινό Λεβαδειακό;

«Ο προπονητής είναι νέος, φιλόδοξος, με καλές ιδέες για το ποδόσφαιρο και δουλεύει πολύ μαζί μας ώστε να μας βελτιώσει. Αυτά τα στοιχεία νομίζω είναι αρκετά για έναν προπονητή που θέλει να κάνει καλή καριέρα. Όσο για την ομάδα μας, πιστεύω επειδή περάσαμε πολλά φέτος με το αν θα είμαστε ή όχι στην Super League, είναι καλό ότι βγάζουμε εγωισμό στο γήπεδο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να σωθούμε γρήγορα και ότι καλύτερο έρθει στη συνέχεια θα είναι ευπρόσδεκτο».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved