Φάκελος «Αγιά Σοφιά»: «Μην χάσουμε τους ξένους επενδυτές»!

Φάκελος «Αγιά Σοφιά»: «Μην χάσουμε τους ξένους επενδυτές»!

Τι αποκαλύψεις ετοιμάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την Τρίτη στη Ρένα Δούρου - Τα 8 βασικά επιχειρήματα που θα αναπτύξουν με φόντο τα 20 εκατ. ευρώ.

Πανέτοιμοι παρουσιάζονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει της συνάντησης την Τρίτη με την Ρένα Δούρου. Όλες αυτές τις ημέρες, ακόμα και το Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924», της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής συνεργάστηκαν και όπως έχει διαρρεύσει είναι απόλυτα έτοιμοι να αποδείξουν στην Περιφερειάρχη γιατί θα ήταν καταστροφή να εμποδιστεί η «Αγιά Σοφιά».

Υπάρχει μια σειρά από στοιχεία που θα παραθέσουν οι κιτρινόμαυροι, αλλά ένα είναι εκείνο στο οποίο θα σταθούν: Ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη εντοπίσει ξένους επενδυτές για το έργο, εταιρείες κολοσσούς, που θα φέρουν ρευστό στη χώρα και οι οποίοι ενδέχεται να συνεχίσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα αν «ζεσταθούν».

«Μην πετάξουμε στα σκουπίδια την ευκαιρία, μην χάσουμε τους ξένους», ετοιμάζονται να πούνε οι άνθρωποι της ΑΕΚ στη Ρένα Δούρου, σημειώνοντας πως το έργο αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και την Περιφέρεια Αττικής.

Από εκεί και πέρα, στην ατζέντα υπάρχουν επιπλέον τα παρακάτω θέματα που θα αναπτυχθούν με φόντο πάντα τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας:

• Νομιμότητα του έργου. Θα εξηγήσουν γιατί γίνονται όλα βάσει νόμων και δεν στέκουν οι όποιες ενστάσεις.

• Αναπτυξιακό έργο.

• Αξιοποίηση του περιβάλλοντος. Στην ΑΕΚ λένε πως η «Αγιά Σοφιά» θα βοηθήσει το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το βλάψει...

• Ανεργία. Οι εκπρόσωποι του «Δικεφάλου» θα εστιάσουν στο γεγονός ότι το έργο θα βοηθήσει να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στην περιοχή τόσο κατά την δημιουργία του γηπέδου, όσο και στη συνέχεια, στη συντήρηση και τη λειτουργία του.

• Περιφερειακά έργα. Θα εξηγηθεί γιατί είναι «χρυσάφι» για την Περιφέρεια και τον Δήμο, τα έργα που θα γίνουν σε συνάρτηση με το γήπεδο (όπως η υπογειοποίηση δρόμων και η δημιουργία χώρων στάθμευσης).

• Ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας-κοινωνίας.

• Κέντρο μνήμης και πολιτισμού.



Κύπελλο Ελλάδας: Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - Επίσημη αλλαγή στο format
Κύπελλο Ελλάδας: Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - Επίσημη αλλαγή στο format
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε 10-9 από την Ουγγαρία η Εθνική Γυναικών πόλο
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε 10-9 από την Ουγγαρία η Εθνική Γυναικών πόλο
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε στον Youtuber Speed ότι «πιθανότατα» θα μείνει στους Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε στον Youtuber Speed ότι «πιθανότατα» θα μείνει στους Μπακς
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα το Σάββατο ο Ντιόγκο Νασιμέντο για να κλείσει τη μεταγραφή του
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα το Σάββατο ο Ντιόγκο Νασιμέντο για να κλείσει τη μεταγραφή του
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved