Ολυμπιακός: Αγωνία για Ιντέγε
Ένα σφίξιμο στον προσαγωγό ανάγκασε τον Ιντέγε Μπράουν να μείνει στα αποδυτήρια του Emirates στο δεύτερο ημίχρονου στο μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ.
Ο Νιγηριανός επιθετικός ήταν στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στην αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» αλλά στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους, ο Μάρκο Σίλβα πέρασε στην θέση του τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τρίτου τέρματος των Νταμπλούχων Ελλάδας στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ιντέγε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, μια και ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Το θετικό για τον δυναμικό φορ είναι πως το κατάλαβε αμέσως και δεν πίεσε παραπάνω το πόδι του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο ημίχρονο. Η κατάστασή του δεν φαίνεται να είναι σοβαρή, ωστόσο, άμεσα θα επανεξεταστεί, ούτως ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.