«Προκλήθηκε ο Ρισβάνης από παίκτη του Παναθηναϊκού»

«Προκλήθηκε ο Ρισβάνης από παίκτη του Παναθηναϊκού»

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού προκάλεσε τον Σπύρο Ρισβάνη, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα ο αμυντικός του Πανιωνίου, όπως τόνισε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο σκόρερ στην νίκη του Ιστορικού απέναντι στους «πράσινους», σε δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM» στάθηκε στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης με πρωταγωνιστή τον πρώην αμυντικό του «τριφυλλιού» και υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για:

Τη νίκη του Πανιώνιου επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη: «Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και εφαρμόσαμε το παιχνίδι μας πάνω στο παιχνίδι του. Περισσότερα κενά υπήρχαν στην αλλαγή του παιχνιδιού, αλλά όσο πιο γρήγορα γινόταν αυτό αλλάζαμε τη στρατηγική μας και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Την απόδοση των παικτών του «τριφυλλιού»: «Δεν γνωρίζουν αν τρελαίνονται ή όχι. Μέσα στο γήπεδο κοιτάω μόνο την ομάδα μας και όχι τους αντίπαλους. Κάναμε ένα πολύ μεστό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες ήταν καλοί στο 90λεπτό, συγκεντρωμένοι και αυτό παίζει το ρόλο του. Πόσω μάλλον αν παίζουμε μέσα στην έδρα μας».

Τη φάση του γκολ που πέτυχε ο ίδιος: «Στην αρχή πάω να κάνω σέντρα. Πήρα φόρα να κάνω σέντρα και μετά άκουσα τον προπονητή να λέει στην απόκρουση και έτσι άλλαξα απόφαση και σούταρα. Σίγουρα ο Στιλ έχει αποδείξει ότι αξίζει, αλλά όταν είναι βρεγμένο το γήπεδο και η μπάλα παίζει μπροστά από τον τερματοφύλακα δεν είναι εύκολο να μπλοκάρει. Δεν περίμενα να έχει τέτοια κατάληξη η φάση».

Το ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών και το γεγονός ότι η ομάδα πλέον έχει έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια: «Και στην προετοιμασία είχαμε πάει και με παιδιά από την β’ ομάδα. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον κ. Ουζουνίδη και τον βοηθό του. Μετά τον Ολυμπιακό θέλαμε πολύ το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αν και δεν ήμασταν πολύ καλοί. Τον Παναθηναϊκό τον διαβάσαμε πολύ και χτυπήσαμε τις αδυναμίες του. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε ταπεινοί και ξέρουμε τους στόχους της ομάδας μας. Η χώρα μας δείχνει ότι μπορεί να βγάλει παίκτες υψηλού επιπέδου. Έχει παρεξηγηθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο Πανιώνιος αποτελεί παράδειγμα για όλους. Μας στηρίζει όλους η ομάδα και έχει κέρδος στη συνέχεια από όλους αυτούς τους παίκτες».

Τη δική του πορεία: «Λάθη έχουμε κάνει όλοι. Όταν είσαι πιο μικρός κάνεις πιο εύκολα λάθη, αφού το μυαλό δεν είναι ώριμο και μπορείς να ξεφύγεις. Και έχω κάνει τέτοια λάθη, όμως καλύτερα που έγιναν σε μικρότερη ηλικία και έμαθα. Έχω κάνει λάθη, όμως δεν έχω κάνει λάθος επιλογές. Όλες ήταν σωστές. Ποτέ δεν με ενόχλησε η πίεση. Στον Πανιώνιο έχω περισσότερη πίεση από τον Αστέρα, αφού έχουμε ως στόχο την παραμονή και στον Αστέρα δεν θα γινόταν κάτι αν έχανες ένα παιχνίδι. Παίζαμε ένα παιχνίδι με τη Βέροια, που αν δεν το κερδίσαμε θα υποβιβαζόμασταν, και στον Αστέρα δεν θα μπορούσα να ζήσω κάτι τέτοιο».

Το ποιος είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, αφού οι «κυανέρυθροι» έχουν αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες: «Ο Ολυμπιακός με το ρόστερ και τις μεταγραφές που έχει κάνει είναι το φαβορί. Με τον Ολυμπιακό παίζαμε στην 1η αγωνιστική, με όλον τον κόσμο στο πλευρό του, ενώ με τον Παναθηναϊκό ήταν τα γνωστά προβλήματά του και εμείς παίξαμε διαφορετικά. Μακάρι να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που δυναμώνει με την επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Μακάρι να είναι καλύτερο για όλους».

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Ρισβάνη: «Σίγουρα ο Σπύρος συγκριτικά με την περσινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση. Δούλεψε πάρα πολύ και είναι καλύτερος. Είναι διαφορετικός σε σχέση με την περσινή σεζόν. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει αδικηθεί από τον Παναθηναϊκό και ελπίζω μέσα από τον Πανιώνιο να διακριθεί και να πάρει μεταγραφή σε μία ακόμα μεγαλύτερη ομάδα. Ο Σπύρος δεν είναι παιδί που μιλάει άσχημα ή θα μιλούσε άσχημα. Από ό,τι είδα προκλήθηκε από συγκεκριμένο παίκτη του Παναθηναϊκού. Δεν ρίχνω κάποια ευθύνη στον Σπύρο, επειδή τον ξέρω πολύ καλά και το ξέσπασμά του οφείλεται στον παραπάνω λόγο. Όταν παίζεις με την πρώην ομάδα σου υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο και σωστά του βγήκε αυτή η αντίδραση, δεν ήταν αυτός ο λόγος για να μιλήσει άσχημα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved