«Ανάσταση» με… Αναστασιάδη!!!

«Ανάσταση» με… Αναστασιάδη!!!

Απίστευτα πράγματα στη Μυτιλήνη με την Καλλονή να ισοφαρίζει στο 95ο λεπτό του αγώνα και να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης παρότι έπαιζε με εννέα παίκτες!

Το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου στη Λέσβο βρήκε Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης στο 0-0, με τις δυο ομάδες να κακοποιούν το ποδόσφαιρο. Ουδείς περίμενε πως ο αγώνας αυτός θα έληγε ισόπαλος 1-1 και μάλιστα με γκολ στο 95ο λεπτό του αγώνα!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ανέβασε… στροφές και πίεσε ασφυκτικά με τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών της Καλλονής να είναι εμφανής. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 78’ αποβλήθηκε ο Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αστέρας «άνοιξε» το σκορ. Ο Ούκα ανέτρεψε τον Γιάννου στην περιοχή της Καλλονής και ο επιθετικός των Αρκάδων δεν αστόχησε, «ανοίγοντας» το σκορ, με τον Ούκα να βλέπει δεύτερη κίτρινη και να αφήνει την ομάδα του με εννέα!

Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και αποδείχθηκαν εφτάψυχοι! Πίεσαν για την ισοφάριση βλέποντας τον Αστέρα να αστοχεί, κέρδισαν κόρνερ στην εξέλιξη του οποίου ο Χογκ που είχε ανέβει «έπιασε» το σουτ και μετά το νέο κόρνερ της Καλλονής ο Αναστασιάδης με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1!

Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63’ Μπαργκάν), Σάμπα (56’ Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (81’ Βαλιός), Μανούσος

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81’ Τσοκάνης), Μάσα (59’ Παπαδόπουλος), Φούντας (68’ Χαμντανί) , Μπερτόλιο, Γιάννου.

Θυμηθείτε τον αγώνα στο Onsports:

«Ανάσταση» με… Αναστασιάδη!!!

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/55f41ee006b1202207a06559?theme=onsports|600|700{/iframe}


Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved