Καρυπίδης: «Είμαι Ολυμπιακός, παίρνω τον Άρη και φεύγω από τη Βέροια»
SHARE

Καρυπίδης: «Είμαι Ολυμπιακός, παίρνω τον Άρη και φεύγω από τη Βέροια»

Μυθικές δηλώσεις από τον Θόδωρο Καρυπίδη, νυν μεγαλομέτοχο της Βέροιας και επίδοξο αγοραστή του Άρη.

Δεν… υπάρχουν οι δηλώσεις που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον «Libero FM». Ο νυν πρόεδρος της Βέροιας είναι σε συζητήσεις για να αγοράσει τον Άρη, δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού και τονίζει πως μόλις πάρει τους «κίτρινους» θα φύγει την επόμενη στιγμή από την ομάδα της Ημαθίας…

Απολαύστε τον:

Για το παρελθόν και το παρόν του: «Υπάρχουν παντού και οι κακοπροαίρετοι. Από μικρός είμαι Ολυμπιακός. Δεν έγινε τίποτα στην Βέροια, δεν κυκλοφορούσα με φόρμα του Ολυμπιακού, αυτά βγήκαν από φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. αλλά δεν ήταν αλήθεια».

Για τη μεταγραφή Αμπντούν στη Βέροια είπε: «Και άλλες τέτοιες μεγαλύτερες μεταγραφές θα γίνουν στον Αρη. Εφόσον μπούμε στον Αρη, θα γίνουν τέτοιες και μεγαλύτερες μεταγραφές. Εμείς όπου μπαίνουμε κοιτάμε να οργανώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την ομάδα. Ήταν δική μου επιλογή».

Ο κ. Καρυπίδης τόνισε στην συνέχεια: «Ο Άρης έχει στη Θεσσαλονίκη τον περισσότερο κόσμο, είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τώρα γιατί βρέθηκε σε αυτή την θέση είναι άλλο θέμα. Δεν κρύβω ότι είμαι φιλόδοξος, η Βέροια έχει ένα ταβάνι, ο Αρης δεν έχει και βλέπω ότι μέσα από αυτή την ομάδα μπορώ να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου. Δεν είχα εμπλακεί νωρίτερα στον Αρη γιατί πίστευα ότι ο κ. Κάλλας είχε συμφωνήσει και θα είχε αυτός την ομάδα. Δεν ήθελα να εκτεθώ, δεν πίστευα ότι η ομάδα θα πήγαινε στην Β’ Εθνική. Περιμέναμε τις εξελίξεις, και εφόσον είδαμε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ήρθαμε με το πλάνο μας. Ο Αρης θα πρωταγωνιστήσει, δεν μπορεί να είναι εκεί που είναι. Δεν συζητώ για την Γ’ ή την Β’ Εθνική. Σε δύο χρόνια θα είναι στην SuperLeague και θα παίζει στην Ευρώπη».

Για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω κουραστεί να το ακούω. Επειδή κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει κάτι, είμαι μικρό χρονικό διάστημα στο ποδόσφαιρο και στην SuperLeague. Προσπαθούν να μου ρίξουν λάσπη, στον Αρη μέσω της σχέσης μου με τον κ. Σαββίδη. Αν ήθελε ο Σαββίδης να πάρει τον Αρη, θα έβαζε εμένα που ξέρει όλος ο κόσμος ότι έχουμε κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες; Ο κ. Σαββίδης μόνο τον Καρυπίδη ξέρει; Θα έφερνε εμένα; Αυτά είναι υποκινούμενα από τον κ. Αρβανιτίδη. Ο κόσμος του Αρη θα δει το πλάνο και θα αποφασίσει. Προσπαθώ να κρατάω κάποιες ισορροπίες. Ο κ. Αρβανιτίδης τα υποκινεί και λέει ότι έχω σχέσεις με τον κ. Σαββίδη. Έχουμε ένα Supermarket κάτω από την Τούμπα, αλλά είχε λήξει το συμβόλαιο και υπάρχουν προβλήματα. Και τώρα λόγω του ενδιαφέροντος μου για τον Αρη, θα υπάρχει πρόβλημα».

Για τη δυσπιστία του κόσμου: «Για να τους αλλάξουμε, πρέπει να μας δώσουν την ευκαιρία. Να τους αλλάξουμε με την δουλειά μας. Αν φέρεις 10 παίκτες, έναν σοβαρό προπονητή, η ομάδα τρέχει σωστά, οι υποδομές, δεν δημιουργείς χρέη. Καταλαβαίνω την δυσπιστία του κόσμου του Αρη. Από το αποτέλεσμα θα κριθούμε».

Για τις σχέσεις του με τον Αρβανιτίδη: «Ο καθένας όταν πουλάει την περιουσία του, την θεωρεί… παιδί του, μπορεί να θεωρούν ότι τους αδικήσαμε γιατί την πήραμε με λιγότερα χρήματα. Έχουμε κάποιες διαφορές από την συμφωνία που είχαμε κάνει. Εγώ είμαι μόνος μου, έχω μία ομάδα, ένα επιτελείο και ανθρώπους που άμεσα μπορούν να έρθουν στον Αρη. Ο κ. Αρβανιτίδης έχει τους δικούς τους ανθρώπους».

Για το σχέδιό του: «Εγώ το βλέπω και επιχειρηματικά και αθλητικά. Ο Αρης έχει πάρα πολύ κόσμο. Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα πάμε πολύ ψηλά. Έχουμε ένα πλάνο τριετίας, θα κάνουμε επενδύσεις στον Αρη, όσον αφορά και τις υποδομές. Στο γήπεδο πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις υπάρχουν δυνατότητες και χώροι να τους εκμταλλευτείς. Επίσης αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να βάλεις λεφτά, να κάνεις ένα μπάτζετ για να φέρεις παίκτες. Δεν νοείται να παίζει ο Αρης με το Αγιονέρι και τον Καμπανιακό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις ομάδες. Θα βάλω ότι χρειαστεί για να τελειώσει ο Αρης πρώτος χωρίς πρόβλημα».

Για την Βέροια : «Με την Βέροια θα απεμπλακούμε, έχουμε κάποιους συνεργάτες από την Κίνα, συζητάμε μαζί τους και θα φύγω αμέσως. Οι μέτοχοι θα είναι Κινέζοι και δεν ξέρω αν θέλουν να έχουν άλλο πρόεδρο. Θα πουλήσω την ομάδα. Με ενδιαφέρει η Βέροια, θα επενδύσουν πάνω στην ομάδα. Δεν έχει επενδυθεί στην Βέροια ούτε ένα ευρώ, εμείς επενδύσαμε 500.000 ευρώ».

Για τα αγωνιστικά σχέδια : «Έχουμε έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές, έχουμε μιλήσει επίσης με τον κ. Χριστόπουλο. Θα έχουμε προπονητή σοβαρό και όχι 70 ετών. Μιλάμε με δύο προπονητές, δεν λέω τον δεύτερο. Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Αναστόπουλο. Δεν είναι εύκολο να έρθει προπονητής στην Γ’ Εθνική, έρχονται για τον Αρη και γιατί θα πληρωθούν. Έχουμε μιλήσει με τον Μπατιόν, τον Ραούλ Μπράβο, τον Νέτο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον οποίο είναι δύσκολο γιατί πρέπει να του διασφαλίσουμε τα λεφτά του. Είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον να έρθει στην Γ’ Εθνική».

Για την εκκαθάριση : «Η εκκαθάριση είναι ένα βασικό θέμα, εφόσον αναλάβουμε θα ζητήσουμε να μας ενημερώσουν άμεσα για να… τρέξει το θέμα. Αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση κάποιες ομάδες θα έχουν πρόβλημα, δεν θα μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη. Κι αυτό θα το αντιμετωπίσει και ο Αρης, σε δύο χρόνια θα είναι στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να τελειώσει άμεσα η εκκαθάριση».

Για την φημολογούμενη συνάντηση του με τον Κάλλας: «Δεν τον ξέρω τον κ. Κάλλας, τον ξέρω μόνο από τον Αρη, δεν έχω συναντηθεί μαζί του. Ήμουν στο Μιλάνο όταν γράφθηκε ότι συναντηθήκαμε».

Για τους συνεργάτες του : «Πιστεύω ότι ο κόσμος του Αρη θα ακούσει κάποια πράγματα, θα δει, και θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι θα ήμαστε εμείς. Ο Ίλια Ίβιτς θα είναι συνεργάτης μας, όπως και ο Γιώτης Τσαλουχίδης, θα είναι το βράδυ μαζί μας».

Παναθηναϊκός: Όλα για την άδεια!
Παναθηναϊκός: Όλα για την άδεια!
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 12/12 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 12/12 (video)
NBA: Αντέδρασαν οι Ρόκετς, έγραψε ιστορία ο Πόποβιτς (videos)
NBA: Αντέδρασαν οι Ρόκετς, έγραψε ιστορία ο Πόποβιτς (videos)
Νύχτα τρόμου με τρεις νεκρούς στο Στρασβούργο: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη (pics)
Νύχτα τρόμου με τρεις νεκρούς στο Στρασβούργο: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη (pics)

 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • WRC 2018
  08:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  08:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:05SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Αϊντχόφεν
  11:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  11:55Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:10Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Σεβίλη
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  13:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  13:30Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  14:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  15:25Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:30Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies