Ε.Π.Σ. Κέρκυρας: «Κατηγορηματικά αντίθετοι στον υποβιβασμό»

Ε.Π.Σ. Κέρκυρας: «Κατηγορηματικά αντίθετοι στον υποβιβασμό»

Στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα στάθηκε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νησιού, απαιτώντας απόδοση δικαιοσύνης

Μια... γροθιά είναι όλο το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας μετά την απόφαση για υποβιβασμό της ΠΑΕ στη Football League. Την Παρασκευή η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στην απόφαση και απαιτεί δικαιοσύνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ΕΠ.Σ Κέρκυρας εκφράζει τη διαμαρτυρία και την κατηγορηματική αντίθεσή του στην απόφαση υποβιβασμού της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ Κέρκυρα.

Η εξέλιξη αυτή δε βρίσκεται σε αντιστοίχιση με τους όρους διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στους αγωνιστικούς χώρους. Η ομάδα μας πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη παραμονή στην κορυφαία κατηγορία και αυτήν δεν είναι δυνατόν να την ακυρώσουν οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις φυσικών προσώπων.

Διεκδικούμε τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση του σωματείου μας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς άλλου είδους στοχεύσεις και επίδειξη ισχύος από κανένα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των παραγόντων του σωματείου για την απόδοση δικαιοσύνης, για το καλό του ποδοσφαίρου μας».



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved