Προβλημάτισε και θέλει δουλειά…

Προβλημάτισε και θέλει δουλειά…

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μετριότατος στο φιλικό με την σαφώς πιο έτοιμη Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε 3-2 για το AfyonCup.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης η οποία σε μία εβδομάδα θα παίξει στα προκριματικά του ChampionsLeagueμε αντίπαλο την Σαχτάρ Ντόνετσκ και είδαν την ομάδα του πρώην προπονητή τους Βίτορ Περέιρα να κυριαρχεί στο γήπεδο σε ολόκληρο τον αγώνα, εκτός από το δεκάλεπτο μεταξύ του 20ου και του 30ου λεπτού.

Το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» έκανε ο Φελίπε Πάρντο ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρας από την Μπράγκα. Ο Κολομβιανός εξτρέμ έπαιξε ως βασικός για ένα ημίχρονο κι όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό δεν απέδωσε καθώς δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί ακόμα στη νέα του ομάδα κι έχει στα πόδια του όλες κι όλες δύο προπονήσεις. Ο Πάρντο στα 45’ που έπαιξε δεν έδειξε κάτι, αλλά ακόμα είναι υπερβολικά νωρίς για να κριθεί.

Η Φενέρ πήρε προβάδισμα μόλις στο 10’ όταν ο Σο με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιέγκο άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Περέιρα.

Στο 25’ ο Μπουχαλάκης έκανε μία εκπληκτική κούρσα και όμορφη πάσα στον Χάρα ο οποίος ανατράπηκε από τον Βολκάν Ντεμιρέλ. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Φορτούνης ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε σκοράροντας από τα έντεκα μέτρα…

Πριν καλά-καλά όμως χαρούν για το γκολ, οι Τούρκοι πήραν ξανά προβάδισμα με γκολ του Φερναντάο στο 32’ έπειτα από χαμένο τετ α τετ του Σο το οποίο απέκρουσε ο Ρομπέρτο.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Φενέρ κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα, αν δεν είχε κάποιες καλές επεμβάσεις ο Ρομπέρτο ο οποίος έπαιξε μάλιστα σε όλο το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε και τους δύο προπονητές να προχωρούν σε πολλές αλλαγές που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει μορφή ο αγώνας που πλέον ήταν ένα… πραγματικό φιλικό προετοιμασίας.

Στο 65’ ο Ουιγκά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε με κεφαλιά για το 3-1. Οι αλλαγές συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό… Τελικά το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στο 89’ με όμορφο πλασέ του Ντομίνγκεζ μετά από πάσα του Ντοσεβί.

Εν κατακλείδι ο Μάρκο Σίλβα που κρατάει από αυτό το φιλικό είναι η εξαιρετική παρουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη και του Κώστα Φορτούνη στο πρώτο μέρος και ο σταθερά καλός Τσόρι που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο...

Από την άλλη απογοητευτικός ήταν ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος δεν έδειξε απολύτως τίποτα και είχε μόνο κακές επιλογές στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Το επόμενο φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (23/7) με αντίπαλο την Αντάλιασπορ.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουάκου (46' Σαλίνο), Μπουχαλάκης (67' Τζανδάρης), Ζντιέλαρ (46' Κασάμι), Φορτούνης (67' Κολοβός), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Πάρντο, Χάρα (73' Χάρα).

Φενέρμπαχτσε (Περέιρα): Bολκάν, Γιοκχάν (63' Κάντλετς), Άλβες (63' Σενέρ), Κιέρ (55' Μπα), Χασάν Αλί, Σόουζα (63' Χόλμεν), Τοπάλ (46' Μεϊρέλες), Ντιέγκο (63' Ουίγκαρ), Σο (63' Στοχ), Νανί (63' Κράσιτς), Φερναντάο (77' Χακάν).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE CHAT του Onsports.

Προβλημάτισε και θέλει δουλειά…



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved