Βόμβες Σαββίδη για Ολυμπιακό! «Ξεκινάει με 30 βαθμούς στην τσέπη, δεν ξεγελιέται ο κόσμος!»

Βόμβες Σαββίδη για Ολυμπιακό! «Ξεκινάει με 30 βαθμούς στην τσέπη, δεν ξεγελιέται ο κόσμος!»

Φουλ επίθεση κατά του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Ιβάν Σαββίδης με απίστευτες ατάκες

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στην ΕΡΤ3 και ήταν χείμαρρος. Αναφέρθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον Ολυμπιακό μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα.

Για δικαστικά θέματα, ο Σαββίδης έριξε βόμβες κατά του Ολυμπιακού: «Θυμάστε το Ολυμπιακός-Βέροια; Είχα μείνει έκπληκτος! Λέγανε ότι έίτε θα γίνει αυτό είτε θα διώξουμε τους ποδοσφαιριστές. ε εμάς κατά τη διάρκεια του αγώνα, πολλοί διαιτητές έλεγαν στους παίκτες μας, κλείστε το στόμα σας αλλιώς θα παίξετε με 7 παίκτες.  Ο εισαγγελέας και ο ανακριτής λένε το ίδιο πράγμα, παρόλα αυτά το τρένο προχωρά χωρίς φρένα. Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με τις ελληνικές μεθόδους. Μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα έχουν 30 βαθμούς στην τσέπη. Πως είναι επιτρεπτό σε κάθε ομάδα να έχουν δανεικούς παίκτες! Αυτό καταστρέφει το ποδόσφαιρο! Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει παιχνίδια, αν μπορέσουμε να νικήσουμε νικήσαμε, αν όχι ντρεπόμαστε. Δεν ξεγελιέται ο κόσμος! Ξέρουν το σκορ, ποιος θα σκοράρει, ποιος θα σφυρίξει. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική.»

Για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είπε: «Εγώ πάντα ξεχωρίζω τους ανθρώπους και αν ο Μελισσανίδης θέλει να γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης, αυτό σημαίνει πως θα πάψει να είναι φίλος μου. Τώρα είναι φίλος μου. Μόνο μέσω του σκληρού ανταγωνισμού μπορούμε να ξανακάνουμε ένα πρωτάθλημα καλύτερο και είναι ενθαρρυντικό πως υπάρχουν σοβαροί επενδυτές που θα κάνουν ακόμα καλύτερες τις ομάδες τους»

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στη χρηματοδότηση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά στη θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα πως ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να μη βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα, τους οποίους θα μπορούσαμε να φέρουμε, αλλά δε θα μπορούσαν να κατανοήσουν την νοοτροπία του ΠΑΟΚ»

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη υποστήριξε: «Η Ελλάδα είναι πολύ ιδιόμορφη σαν χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται: τι να γράψω; Και πολλές φορές γράφει ανυπόστατα πράγματα. Για παράδειγμα, πέρυσι. Εγώ απαιτούσα να κάνουμε μεταγραφές. Ο Αναστασιάδης έλεγε πως δε χρειάζεται ποδοσφαιριστές, πως όλα τα παλικάρια είναι μια χαρά. Εγώ ανταπαντούσα: δε βλέπω να έχουμε άμυνα. Μου έλεγε: η Παναγία θα είναι η άμυνά μας. Όμως, δεν μπορώ να πω τίποτα κακό γι' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ πιστός ΠΑΟΚτζης. Το λάθος ήτανε πως εγώ επιθυμούσα να τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταλάβαινε την πρόθεσή μου».

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα; «Ήθελα να τον υποδεχτούν καταλλήλως στη Μόσχα, όχι επειδή είναι καλός ή κακός, αλλά επειδή αυτός αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό. Εγώ δεν έχω δικαίωμα να αξιολογήσω την κυβέρνηση, αυτό το κάνει ο λαός. Εγώ, όμως, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αισθάνεται ο κ. Τσίπρας όσο το δυνατόν καλύτερα όποτε πηγαίνει στην Ρωσία».

Για τα παραπτώματα των Περέιρα, Λούκας, δήλωσε: «Θα είμαστε πάρα πολύ αυστηροί και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συμπεριφερθεί όπως συμπεριφερόταν. Οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ».

 



Αγωνία στον αέρα για Κολοβέτσιο και Καϊσέρισπορ - Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο τους
Αγωνία στον αέρα για Κολοβέτσιο και Καϊσέρισπορ - Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο τους
Τζόκοβιτς: «Είμαι καλά, τα λέμε την Κυριακή»
Τζόκοβιτς: «Είμαι καλά, τα λέμε την Κυριακή»
Τελικός Conference League: Επιστρέφει 6.000 εισιτήρια η Φιορεντίνα - Πώς θα δοθούν από UEFA
Τελικός Conference League: Επιστρέφει 6.000 εισιτήρια η Φιορεντίνα - Πώς θα δοθούν από UEFA
NBA: Break στο break για Σέλτικς - Οι Μάβερικς πήραν προβάδισμα με Θάντερ
NBA: Break στο break για Σέλτικς - Οι Μάβερικς πήραν προβάδισμα με Θάντερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved