Η κατάθεση του Σα Πίντο στον ειδικό ανακριτή!
SHARE

Η κατάθεση του Σα Πίντο στον ειδικό ανακριτή!

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Ρικάρντο Σα Πίντο και του ειδικού ανακριτή διαφθοράς

Τα όσα διαδραματίστηκαν τα δημοσίευσε η εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά:

Το κατηγορητήριο αναφέρει:

«Κατηγορείσαι ως υπαίτιος του ότι στην Αθήνα στις 4/3/2015, ενεργώντας από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς σου Γεώργιο Σπανό, Ιωάννη Αγγελόπουλο και Ευάγγελο Μαρινάκη, παρενέβης με αθέμιτες ενέργειες με σκοπό να επηρεάσεις το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, από την ανωτέρω δε πράξη σου επιτεύχθηκε ο σκοπός που επεδίωκες, δηλαδή η αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις. Ειδικότερα, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν από τις 4/2/2015, ημερομηνία διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος, στο στάδιο Καραϊσκάκη, ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γεώργιος Σπανός συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη ότι η ομάδα του Ατρόμητου θα συμμετείχε στον αγώνα χωρίς κάποιους βασικούς παίκτες της, ώστε να ευνοηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού και να μπορέσει ευκολότερα και με μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει τη νίκη. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παραπάνω αγώνα, ο Γεώργιος Σπανός, από κοινού με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ιωάννη Αγγελόπουλο ζήτησαν από εσένα να αλλάξεις την ομάδα που είχες αποφασίσει να αγωνιστεί, αντικαθιστώντας κάποιους βασικούς παίκτες της. Τελικά εσύ δέχθηκες να αντικαταστήσεις βασικούς παίκτες, που αρχικά είχες αποφασίσει να χρησιμοποιήσεις στον αγώνα, και συγκεκριμένα δεν χρησιμοποίησες ως βασικούς παίκτες τους Πίτου Γκαρσία, Κώστα Κατσουράνη, Στέφανο Ναπολεόνι και Κυριάκο Κιβρακίδη, παίκτες οι οποίοι χρησιμοποιούνταν ως βασικοί στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας. Λόγω της αποδυνάμωσης αυτής της ομάδας του Ατρόμητου, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1, εσύ, δε, την αμέσως επόμενη ημέρα διέκοψες τη συνεργασία σου με την ομάδα σου. Δηλαδή κατηγορείσαι για παράβαση των διατάξεων των άρθων 1, 14, 20 παρ. 27, παρ. 1, 45 Π.Κ. και 132, παρ. 1-4 του Ν. 2725/1999, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 78 του Ν. 3057/2012 και αντικαταστάθηκε με το άρθρο 13 του Ν. 4049/2012».

Η απολογία του Σα Πίντο

Ερώτηση: Αν όσα κατέθεσε ο Παναγιώτης Φύσσας είναι ψευδή, πως εξηγείται η μη χρησιμοποίηση στον παραπάνω αγώνα των βασικών παικτών Πίτου Γκαρσία, Στέφανο Ναπολεόνι, Κώστα Κατσουράνη και Κυριάκου Κιβρακίδη (ο Ναπολεόνι μπήκε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό και ο Κιβρακίδης στο 42ο). οι οποίοι χρησιμοποιούνταν τόσο πριν όσο και μετά τον επίμαχο αγώνα από το 1ο λεπτό στους περισσότερους αγώνες; Συγκεκριμένα, από τον επίσημο ιστότοπο της SuperLeague, προκύπτει ότι οι Πίτου Γκαρσία και Ναπολεόνι είχαν αγωνιστεί αντίστοιχα στα 28 και 30 από τα συνολικά 32 παιχνίδια του Ατρομήτου, ο Κατσουράνης είχε χρησιμοποιηθεί στα προηγούμενα 3 παιχνίδια και σε όλα (συνολικά 12) τα παιχνίδια της ομάδας που ακολούθησαν, με συνολικό χρόνο συμμετοχής σε 16 αγώνες του Ατρομήτου 1.403 λεπτά (ήτοι 87 λεπτά κατά μέσο όρο), ο δε Κιβρακίδης, με συμμετοχή στους 19 από τους 32 αγώνες της ομάδας, συμμετείχε τόσο πριν, όσο και μετά σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Αν οι παραπάνω τρεις πρώτοι παίκτες δε χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να είναι ξεκούραστοι για τον επόμενο αγώνα με την Βέροια που ακολούθησε σε τρεις ημέρες, πως εξηγείται ότι δεν έγινε το ίδιο σε άλλες δύο περιπτώσεις, μία φορά στο πλαίσιο τη; 14ης, της 15ης και της 16ης αγωνιστικής που έγιναν τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών (14/12, 17/12 και 21/12); Οπότε και οι Γκαρσία και Ναπολεόνι έπαιξαν και στα τρία παιχνίδια και ακολούθως στο πλαίσιο της 2η;, της 28ης και της 29ης αγωνιστικής που έγιναν τρεις αγώνες σε οκτώ ημέρες (14/3, 18/3 και 22/3) που συμμετείχαν και οι τέσσερις παίκτες, πλην του Κιβρακίδη στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής. Είχε η ομάδα του Ατρομήτου την πολυτέλεια να κρατάει εκτός αγώνων σημαντικούς παίκτες, όπως ήταν τουλάχιστον οι πρώτοι τρεις από αυτούς, δεδομένης και της επιδίωξης για είσοδο στα πλέι οφ.

Απάντηση: Όλο αυτό το θέμα είναι πολύ λυπηρό για εμένα, με έχει στενοχωρήσει και μου έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα. Στην Πορτογαλία οι εφημερίδες έγραφαν με μεγάλα γράμματα ότι είμαι διαπλεκόμενος. Επαναλαμβάνω πως δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως.

Ερώτηση: Για ποιον λόγο μετά το τέλος του παραπάνω αγώνα εμφανίζεστε να αγκαλιάζετε και να φιλάτε τους παίκτης της ομάδας σας σαν να τους αποχαιρετάτε και για ποιο λόγο την αμέσως επόμενη ημέρα παραιτηθήκατε από την ομάδα του Ατρόμητου;

Απάντηση: Η αντίδρασή μου μετά το τέλος του παιχνιδιού οφειλόταν στη μεγάλη προσπάθεια που είχαν κάνει οι παίκτες μου και στο ότι τα είχαν δώσει όλα για να κερδίσουν ή έστω να μη χάσουν τον αγώνα. Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που έχω αντιδράσει έτσι. Αντιθέτως, μπορεί να με δείτε να αντιδρώ με τον τρόπο αυτόν και σε άλλους αγώνες, είτε που έχουμε κερδίσει είτε που οι παίκτες μου έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Ως προς το δεύτερο ερώτημα, θέλω να πω τα εξής: Στόχος μου όταν ανέλαβε την ομάδα ήταν να κερδίσω τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να μπω στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Επειδή δεν είχα πετύχει και στους δύο στόχους μου, ήμουν αρκετά απογοητευμένος. Ο συνδυασμός της αγωνιστικής μου αυτής απογοήτευσης με κάποια σημαντικά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζα εκείνη την περίοδο με οδήγησε να πάρω την απόφαση να παραιτηθώ. Θεωρούσα ότι επειδή στην Ελλαδα γίνεται πολύς λόγος για τον ψυχολογικό παράγοντα επειδή πίστευα στις ικανότητες των παικτών της ομάδας, ίσως με την αλλαγή του προπονητή θα μπορούσε να βοηθηθεί ψυχολογικά η ομάδα και να ανακάμψει.

Ερώτηση: Στη δεύτερη κατάθεσή του ο Παναγιώτης Φύσσας είπε ότι τα παραπάνω γνώριζαν από εσάς τόσο ο Φερνάντο Σάντος, προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, όσο και ο βοηθός του, Ρικάρντο Σάντος. Μάλιστα στις 20/4/15 ο τελευταίος έστειλε γραπτό μήνυμα στον Παναγιώτη Φύσσα, το περιεχόμενο του οποίου σας επιδεικνύεται σε φωτοαντίγραφο που προσκόμισε κατά την κατάθεσή του ο μάρτυρας. Τι έχετε να πείτε για τα ανωτέρω;

Απάντηση: Τόσο στον Φερνάντο Σάντος όσο και στον Ρικάρντο Σάντος, το μόνο που τους έχω πει για το επίμαχο ζήτημα είναι ότι έφυγα από την ομάδα για αγωνιστικούς και οικογενειακούς λόγους. Τίποτα άλλο δεν τους έχω πει. Δεν μπορώ να εξηγήσω το περιεχόμενο του μηνήματος του Ρικάρντο Σάντος προς τον Παναγιώτη Φύσσα. Δεν έχω πει τίποτα περισσότερο από όσα ανέφερα παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Ρικάρντο Σάντος είναι ότι ήταν μαζί με τον Φύσσα πολλά χρόνια μαζί στην Εθνική Ελλάδος. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο Φύσσας δημιούργησε ένα τέτοιο θέμα. Με τον κ. Φύσσα μίλησα κάποιες μέρες μετά την αποχώρησή μου από τον Ατρόμητο, όταν ο ίδιο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε γιατί έφυγα από την ομάδα του Ατρόμητου, οπότε και του απάντησα ότι αυτό οφειλόταν σε αθλητικούς και οικογενειακούς λόγους. Τις αποφάσεις για το ποιοι παίκτες χρησιμοποιούνται στην ομάδα τις παίρνω πάντα μόνο εγώ. Δεν υπάρχουν για μένα βασικοί ή αναπληρωματικοί παίκτες. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κατσουράνης αφενός ήταν ότι είχε μεταγραφεί από το ινδικό πρωτάθλημα και δεν είχε αποκτήσει φυσική κατάσταση που χρειαζόταν για να παίξε σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφετέρου ότι υπήρχαν προβλήματα αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ, όπως μου είπε ο ίδιος ο Κατσουράνης, και γι΄αυτό προτίμησα να τον χρησιμοποιήσω στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Βέροια. Ως προς τον Γκαρσία, αυτός πάσχει από μόνιμο πρόβλημα τενοντίτιδας στο γόνατο. Είναι αλήθεια ότι είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια και γι΄αυτό έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας, αλλά αυτό γινόταν πολλές φορές με παυσίπονες ενέσεις. Στον συγκεκριμένο αγώνα, επειδή ο Γκαρσία είναι αμυντικός χαφ και η πίεση που θα δεχόταν σε έναν τετοιο αγώνα θα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, έκρινα ότι δεν έπρεπε να παίξει για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του που σας προανέφερα είναι ότι εγώ του είπα να μην είναι καν στην δεκαοκτάδα, αυτός ήθελε να είναι στους αναπληρωματικούς στον πάγκο της ομάδας. Ως προς τον Ναπολεόνι, επέλεξα να μην τον χρησιμοποιήσω από την αρχή, κατ' αρχάς γιατί αντιμετώπιζε μυϊκά προβλήματα, τα οποία δε θα του επέτρεπαν να αντεπεξέλθει αγωνιστικά σε συνεχόμενους αγώνες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, για λόγους τακτικής, προτίμησα να χρησιμοποιήσω στην θέση του έναν ψηλό παίκτη, τον Παπάζογλου, προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για γκολ μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Γι' αυτό, όταν προς το τέλος του αγώνα έβλεπα ότι υπήρχαν πιθανότητες να πάρουμε την ισοπαλία, ενίσχυσα την ομάδα επιθετικά βάζοντας τον Ναπολεόνι. Θέλω να τονίσω ότι όλη η προσπάθεια που έκανα σε αυτό το παιχνίδι ήταν προς την κατεύθυνση να κερδίσουμε αυτ΄ή, αν μη τι άλλο, να μην χάσουμε, γιατί ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα επιδρούσε θετικά στην ψυχολογία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα έχει δώσει έγγραφη κατάθεση και ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος υποστηρίζει τα ίδια γεγονόταν με τον πρώην προπονητή του.

ΑΕΚ: Πατάει γκάζι για μεταγραφές
ΑΕΚ: Πατάει γκάζι για μεταγραφές
Καιρός: Με χιόνια και χιονόνερο η Τετάρτη - Πότε θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα (pics)
Καιρός: Με χιόνια και χιονόνερο η Τετάρτη - Πότε θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα (pics)
Κύπελλο Ελλάδας: Κρίνονται οι θέσεις για τους «16»
Κύπελλο Ελλάδας: Κρίνονται οι θέσεις για τους «16»
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Μετράει» δυνάμεις στη Μαδρίτη!
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Μετράει» δυνάμεις στη Μαδρίτη!

 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:10Atlanta Folds of Honor Quik Trip 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  07:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  08:20Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  09:05Γαλλία-Κροατία, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ
  10:20Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  12:05CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Pick n' Roll
  13:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:35WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μέγαρα.
 • WRC 2018
  16:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:10Malaysian Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  22:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:10Malaysian Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - ΟΦΗ
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:5519η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  00:15Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Μπόρνμουθ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  01:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς (Ζ)
  02:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών
  02:20Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  03:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Ξάνθη ΑΟ
  04:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Pick n' Roll
  05:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Τσέμικ Πολίς
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  06:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  06:45NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Las Vegas Pennzoil 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  08:15XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός
  08:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  09:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:40Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  10:25Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  10:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Τσέμικ Πολίς
  12:10CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:15Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  13:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E676
  13:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  14:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - ΠΑΟΚ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  15:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  16:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  17:15Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Βόλεϊ: Βουκουρέστι - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  17:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  17:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Στουτγκάρδη (Ζ)
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (PTT Thailand Grand Prix).
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα
  19:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Βόλεϊ: Κνακ Ρουσελάρε - Ζενίτ Καζάν (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Motul Grand Prix of Japan).
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E51
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2807
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  21:05Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - ΠΑΟΚ
  21:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  21:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies