Η κατάθεση του Σα Πίντο στον ειδικό ανακριτή!
SHARE

Η κατάθεση του Σα Πίντο στον ειδικό ανακριτή!

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Ρικάρντο Σα Πίντο και του ειδικού ανακριτή διαφθοράς

Τα όσα διαδραματίστηκαν τα δημοσίευσε η εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά:

Το κατηγορητήριο αναφέρει:

«Κατηγορείσαι ως υπαίτιος του ότι στην Αθήνα στις 4/3/2015, ενεργώντας από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς σου Γεώργιο Σπανό, Ιωάννη Αγγελόπουλο και Ευάγγελο Μαρινάκη, παρενέβης με αθέμιτες ενέργειες με σκοπό να επηρεάσεις το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, από την ανωτέρω δε πράξη σου επιτεύχθηκε ο σκοπός που επεδίωκες, δηλαδή η αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις. Ειδικότερα, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν από τις 4/2/2015, ημερομηνία διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος, στο στάδιο Καραϊσκάκη, ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γεώργιος Σπανός συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη ότι η ομάδα του Ατρόμητου θα συμμετείχε στον αγώνα χωρίς κάποιους βασικούς παίκτες της, ώστε να ευνοηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού και να μπορέσει ευκολότερα και με μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει τη νίκη. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παραπάνω αγώνα, ο Γεώργιος Σπανός, από κοινού με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ιωάννη Αγγελόπουλο ζήτησαν από εσένα να αλλάξεις την ομάδα που είχες αποφασίσει να αγωνιστεί, αντικαθιστώντας κάποιους βασικούς παίκτες της. Τελικά εσύ δέχθηκες να αντικαταστήσεις βασικούς παίκτες, που αρχικά είχες αποφασίσει να χρησιμοποιήσεις στον αγώνα, και συγκεκριμένα δεν χρησιμοποίησες ως βασικούς παίκτες τους Πίτου Γκαρσία, Κώστα Κατσουράνη, Στέφανο Ναπολεόνι και Κυριάκο Κιβρακίδη, παίκτες οι οποίοι χρησιμοποιούνταν ως βασικοί στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας. Λόγω της αποδυνάμωσης αυτής της ομάδας του Ατρόμητου, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1, εσύ, δε, την αμέσως επόμενη ημέρα διέκοψες τη συνεργασία σου με την ομάδα σου. Δηλαδή κατηγορείσαι για παράβαση των διατάξεων των άρθων 1, 14, 20 παρ. 27, παρ. 1, 45 Π.Κ. και 132, παρ. 1-4 του Ν. 2725/1999, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 78 του Ν. 3057/2012 και αντικαταστάθηκε με το άρθρο 13 του Ν. 4049/2012».

Η απολογία του Σα Πίντο

Ερώτηση: Αν όσα κατέθεσε ο Παναγιώτης Φύσσας είναι ψευδή, πως εξηγείται η μη χρησιμοποίηση στον παραπάνω αγώνα των βασικών παικτών Πίτου Γκαρσία, Στέφανο Ναπολεόνι, Κώστα Κατσουράνη και Κυριάκου Κιβρακίδη (ο Ναπολεόνι μπήκε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό και ο Κιβρακίδης στο 42ο). οι οποίοι χρησιμοποιούνταν τόσο πριν όσο και μετά τον επίμαχο αγώνα από το 1ο λεπτό στους περισσότερους αγώνες; Συγκεκριμένα, από τον επίσημο ιστότοπο της SuperLeague, προκύπτει ότι οι Πίτου Γκαρσία και Ναπολεόνι είχαν αγωνιστεί αντίστοιχα στα 28 και 30 από τα συνολικά 32 παιχνίδια του Ατρομήτου, ο Κατσουράνης είχε χρησιμοποιηθεί στα προηγούμενα 3 παιχνίδια και σε όλα (συνολικά 12) τα παιχνίδια της ομάδας που ακολούθησαν, με συνολικό χρόνο συμμετοχής σε 16 αγώνες του Ατρομήτου 1.403 λεπτά (ήτοι 87 λεπτά κατά μέσο όρο), ο δε Κιβρακίδης, με συμμετοχή στους 19 από τους 32 αγώνες της ομάδας, συμμετείχε τόσο πριν, όσο και μετά σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Αν οι παραπάνω τρεις πρώτοι παίκτες δε χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να είναι ξεκούραστοι για τον επόμενο αγώνα με την Βέροια που ακολούθησε σε τρεις ημέρες, πως εξηγείται ότι δεν έγινε το ίδιο σε άλλες δύο περιπτώσεις, μία φορά στο πλαίσιο τη; 14ης, της 15ης και της 16ης αγωνιστικής που έγιναν τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών (14/12, 17/12 και 21/12); Οπότε και οι Γκαρσία και Ναπολεόνι έπαιξαν και στα τρία παιχνίδια και ακολούθως στο πλαίσιο της 2η;, της 28ης και της 29ης αγωνιστικής που έγιναν τρεις αγώνες σε οκτώ ημέρες (14/3, 18/3 και 22/3) που συμμετείχαν και οι τέσσερις παίκτες, πλην του Κιβρακίδη στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής. Είχε η ομάδα του Ατρομήτου την πολυτέλεια να κρατάει εκτός αγώνων σημαντικούς παίκτες, όπως ήταν τουλάχιστον οι πρώτοι τρεις από αυτούς, δεδομένης και της επιδίωξης για είσοδο στα πλέι οφ.

Απάντηση: Όλο αυτό το θέμα είναι πολύ λυπηρό για εμένα, με έχει στενοχωρήσει και μου έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα. Στην Πορτογαλία οι εφημερίδες έγραφαν με μεγάλα γράμματα ότι είμαι διαπλεκόμενος. Επαναλαμβάνω πως δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως.

Ερώτηση: Για ποιον λόγο μετά το τέλος του παραπάνω αγώνα εμφανίζεστε να αγκαλιάζετε και να φιλάτε τους παίκτης της ομάδας σας σαν να τους αποχαιρετάτε και για ποιο λόγο την αμέσως επόμενη ημέρα παραιτηθήκατε από την ομάδα του Ατρόμητου;

Απάντηση: Η αντίδρασή μου μετά το τέλος του παιχνιδιού οφειλόταν στη μεγάλη προσπάθεια που είχαν κάνει οι παίκτες μου και στο ότι τα είχαν δώσει όλα για να κερδίσουν ή έστω να μη χάσουν τον αγώνα. Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που έχω αντιδράσει έτσι. Αντιθέτως, μπορεί να με δείτε να αντιδρώ με τον τρόπο αυτόν και σε άλλους αγώνες, είτε που έχουμε κερδίσει είτε που οι παίκτες μου έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Ως προς το δεύτερο ερώτημα, θέλω να πω τα εξής: Στόχος μου όταν ανέλαβε την ομάδα ήταν να κερδίσω τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να μπω στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Επειδή δεν είχα πετύχει και στους δύο στόχους μου, ήμουν αρκετά απογοητευμένος. Ο συνδυασμός της αγωνιστικής μου αυτής απογοήτευσης με κάποια σημαντικά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζα εκείνη την περίοδο με οδήγησε να πάρω την απόφαση να παραιτηθώ. Θεωρούσα ότι επειδή στην Ελλαδα γίνεται πολύς λόγος για τον ψυχολογικό παράγοντα επειδή πίστευα στις ικανότητες των παικτών της ομάδας, ίσως με την αλλαγή του προπονητή θα μπορούσε να βοηθηθεί ψυχολογικά η ομάδα και να ανακάμψει.

Ερώτηση: Στη δεύτερη κατάθεσή του ο Παναγιώτης Φύσσας είπε ότι τα παραπάνω γνώριζαν από εσάς τόσο ο Φερνάντο Σάντος, προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, όσο και ο βοηθός του, Ρικάρντο Σάντος. Μάλιστα στις 20/4/15 ο τελευταίος έστειλε γραπτό μήνυμα στον Παναγιώτη Φύσσα, το περιεχόμενο του οποίου σας επιδεικνύεται σε φωτοαντίγραφο που προσκόμισε κατά την κατάθεσή του ο μάρτυρας. Τι έχετε να πείτε για τα ανωτέρω;

Απάντηση: Τόσο στον Φερνάντο Σάντος όσο και στον Ρικάρντο Σάντος, το μόνο που τους έχω πει για το επίμαχο ζήτημα είναι ότι έφυγα από την ομάδα για αγωνιστικούς και οικογενειακούς λόγους. Τίποτα άλλο δεν τους έχω πει. Δεν μπορώ να εξηγήσω το περιεχόμενο του μηνήματος του Ρικάρντο Σάντος προς τον Παναγιώτη Φύσσα. Δεν έχω πει τίποτα περισσότερο από όσα ανέφερα παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Ρικάρντο Σάντος είναι ότι ήταν μαζί με τον Φύσσα πολλά χρόνια μαζί στην Εθνική Ελλάδος. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο Φύσσας δημιούργησε ένα τέτοιο θέμα. Με τον κ. Φύσσα μίλησα κάποιες μέρες μετά την αποχώρησή μου από τον Ατρόμητο, όταν ο ίδιο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε γιατί έφυγα από την ομάδα του Ατρόμητου, οπότε και του απάντησα ότι αυτό οφειλόταν σε αθλητικούς και οικογενειακούς λόγους. Τις αποφάσεις για το ποιοι παίκτες χρησιμοποιούνται στην ομάδα τις παίρνω πάντα μόνο εγώ. Δεν υπάρχουν για μένα βασικοί ή αναπληρωματικοί παίκτες. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κατσουράνης αφενός ήταν ότι είχε μεταγραφεί από το ινδικό πρωτάθλημα και δεν είχε αποκτήσει φυσική κατάσταση που χρειαζόταν για να παίξε σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφετέρου ότι υπήρχαν προβλήματα αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ, όπως μου είπε ο ίδιος ο Κατσουράνης, και γι΄αυτό προτίμησα να τον χρησιμοποιήσω στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Βέροια. Ως προς τον Γκαρσία, αυτός πάσχει από μόνιμο πρόβλημα τενοντίτιδας στο γόνατο. Είναι αλήθεια ότι είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια και γι΄αυτό έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας, αλλά αυτό γινόταν πολλές φορές με παυσίπονες ενέσεις. Στον συγκεκριμένο αγώνα, επειδή ο Γκαρσία είναι αμυντικός χαφ και η πίεση που θα δεχόταν σε έναν τετοιο αγώνα θα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, έκρινα ότι δεν έπρεπε να παίξει για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του που σας προανέφερα είναι ότι εγώ του είπα να μην είναι καν στην δεκαοκτάδα, αυτός ήθελε να είναι στους αναπληρωματικούς στον πάγκο της ομάδας. Ως προς τον Ναπολεόνι, επέλεξα να μην τον χρησιμοποιήσω από την αρχή, κατ' αρχάς γιατί αντιμετώπιζε μυϊκά προβλήματα, τα οποία δε θα του επέτρεπαν να αντεπεξέλθει αγωνιστικά σε συνεχόμενους αγώνες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, για λόγους τακτικής, προτίμησα να χρησιμοποιήσω στην θέση του έναν ψηλό παίκτη, τον Παπάζογλου, προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για γκολ μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Γι' αυτό, όταν προς το τέλος του αγώνα έβλεπα ότι υπήρχαν πιθανότητες να πάρουμε την ισοπαλία, ενίσχυσα την ομάδα επιθετικά βάζοντας τον Ναπολεόνι. Θέλω να τονίσω ότι όλη η προσπάθεια που έκανα σε αυτό το παιχνίδι ήταν προς την κατεύθυνση να κερδίσουμε αυτ΄ή, αν μη τι άλλο, να μην χάσουμε, γιατί ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα επιδρούσε θετικά στην ψυχολογία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα έχει δώσει έγγραφη κατάθεση και ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος υποστηρίζει τα ίδια γεγονόταν με τον πρώην προπονητή του.

Φορτσάρει για Μακάμπι ο Ολυμπιακός
Φορτσάρει για Μακάμπι ο Ολυμπιακός
Τρομερή αποθέωση και… εισβολέας για Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» (videos)
Τρομερή αποθέωση και… εισβολέας για Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» (videos)
AEK: Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα, νοκ άουτ δύο!
AEK: Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα, νοκ άουτ δύο!
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Γιώργος Σαββίδης πλένει τα αυτοκίνητα των παικτών του ΠΑΟΚ (vid)
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Γιώργος Σαββίδης πλένει τα αυτοκίνητα των παικτών του ΠΑΟΚ (vid)

 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  21:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E4
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  22:00Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  23:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  23:30Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  00:30Erste Bank Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  00:45Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Σακραμέντο Κινγκς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε
  01:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • RBAR 2018
  02:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:10Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  03:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  03:55Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου
  05:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Κολονία
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  05:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  05:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  07:10Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Σακραμέντο Κινγκς
  07:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου
  07:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν
  08:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  08:25Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:40Kansas Hollywood Casino 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - Μπενφίκα
  10:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  10:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto3 2018
  10:55Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  11:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E7
  11:20Στιγμιότυπα.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  11:45Υδάτινα σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Moto2 2018
  12:20Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους
  12:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  13:50Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:30Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου
  14:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  15:35Moto GP Grand Prix Ιαπωνίας. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E4
  15:45Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E667
  16:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  16:40Moto GP Grand Prix Ιαπωνίας. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo
  16:45Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Μονακό (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπιλμπάο (Ζ)
  17:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies