Κάτσε: «Η μπάλα σε τιμωρεί...»

Κάτσε: «Η μπάλα σε τιμωρεί...»

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από τη Λοκομοτίβα ο 22χρονος μέσος του «Δικέφαλου»

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο Ζάγκρεμπ και πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Θεσσαλονίκη ο Έργκις Κάτσε μίλησε για την ήττα από τη Λοκομοτίβα και ξεκαθάρισε πως η μπάλα τιμώρησε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του για τις ευκαιρίες που έχασαν.

«Ολοι περίμεναν πως θα νικούσαμε στο Ζάγκρεμπ κι εμείς αυτό θέλαμε, αυτό προσπαθήσαμε, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι τόσο καλή, αλλά τελικά χάσαμε. Δεν μας αγχώνει αυτό. Γι' αυτό και είμαστε στον ΠΑΟΚ, διότι τέτοιες καταστάσεις δεν πρέπει να σε αγχώνουν. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης, θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας, θα κερδίσουμε και θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση», είπε αρχικά.

-Εγινε μεγάλη συζήτση για την απότομη αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών από Ολλανδία σε Κροατία. Εχει βάση; «Σίγουρα ήταν μεγάλη καθώς βρισκόμασταν για δυο εβδομάδες στην Ολλανδία σε συνθήκες ιδανικές σχεδόν όλες τις ημέρες και εδώ η θερμοκρασία ήταν υψηλή, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτό, καθώς δεν είναι ο λόγος για τον οποίο χάσαμε. Δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία όταν κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τις χάνεις και δέχεσαι και δυο γκολ. Οταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες η μπάλα σε τιμωρεί και αυτό έγινε και εμάς».

-Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση κι η δυστοκία που παρατηρείται εγείρει πλέον – και – θέμα ικανότητας... «Εντάξει, παίζουν ρόλο και τα δυο. Ολοι οι παίκτες μπορούν να χάσουν και να βάλουν όλα τα σουτ. Η ουσία είναι πως θα πρέπει να σταματήσουμε να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες στα παιχνίδια, διότι αυτά παθαίνουμε».

-Οι πρώτες σου σκέψεις για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης ποιές είναι; «Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ξέρουμε οτι με 1-0 περνάμε αλλά δε πρέπει σε καμία περίπτωση να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Πρέπει να μπούμε μέσα με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, και αν έχουμε αυτό που μας έλειπε στο πρώτο παιχνίδι, την αποτελεσματικότητα, όλα θα είναι εύκολα για μας».

-Για μια ακόμη φορά η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εχει η ομάδα την προσωπικότητα να το διαχειριστεί; «Ναι μεν, αλλά δε θα πρέπει να μείνουμε άλλο στο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ. Οτι έγινε …. εγινε κι όσοι είδαν τον αγώνα, ξέρουν τί συνέβη. Κάναμε φάσεις, πολλές φάσεις και δεν τις τελειώσαμε. Ετσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα, μ᾽ ένα γκολ ᾽περνάμε᾽. Περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να τ᾽ αφήσουμε όλα πίσω. Δε χρειάζεται να συζητάμε συνέχεια γι ᾽αυτά, δε μας βοηθάει αυτό. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα, θα τη βρούμε την άλλη εβδομάδα».

-Τί ποσοστό από τον ΠΑΟΚ που ετοιμάζει ο νέος προπονητής είδαμε στο Ζάγκρεμπ; «Είναι ακόμα πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν. Προπονούμαστε εδώ και τρεις εβδομάδες, παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Και στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα, δεν μπορεί να πει κανείς οτι δεν ήμασταν καλοί, αλλά βλέπετε πως όλα έχουν να κάνουν με το σκορ του αγώνα. Πετάξαμε τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα να χάσουμε. Όλη η κουβέντα γίνεται λόγω της δικής μας αναποτελεσματικότητας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας, αλλά κάναμε ευκαιρίες... Σε αυτό τον τομέα, του σκοραρίσματος,  του τελειώματος φάσεων, χρειαζόμαστε βελτίωση, η οποία πιστεύω πως θα έρθει».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved