Χαρίσης: «Δίκαιος με τους παίκτες ο Τούντορ»

Χαρίσης: «Δίκαιος με τους παίκτες ο Τούντορ»

Έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι ο Χάρης Χαρίσης.

Ο νεαρός μπακ μίλησε στους δημοσιογράφους στην Ολλανδία για τη μεταγραφή του, την πίεση της Τούμπας αλλά και για τον Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαρίση:

Για τα καλά λόγια του Νίκου Κοροβέση για τον ίδιο: «Aν με ρωτούσαν και μένα το ίδιο για τον Κοροβέση το ίδιο θα απαντούσα και εγώ γιατί έτσι είναι, αλλά τώρα αυτό που είπε ο Νίκος, νομίζω είναι λίγο υπερβολή. Εγώ θα προσπαθήσω στην πρώτη ευκαιρία να αποδείξω στον κόσμο και σε όλους του ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι είμαι εδώ για να κάνω αυτό που με πήραν να κάνω».

Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη ομάδα, είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, και δεν το σκέφτηκα καθόλου για να αποφασίσω να έρθω εδώ».

Για το πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες μου, όλοι με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και κάθε μέρα αισθάνομαι και εγώ πιο πολύ μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Όσο για τον προπονητή κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής, οι προπονήσεις είναι πολύ καλές και πιστεύω ότι θα καταφέρει να βελτιώσει κατά πολύ την ομάδα».

Για το πως νοιώθει που είναι μέλος του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα αν και σε μικρή ηλικία γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα όλοι οι φίλοι και η οικογένεια μου με συγχαρήκαν και ένοιωσα πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω στην ομάδα».

Για την πίεση που υπάρχει: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ, έχει πάρα πολύ πίεση και αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα σε μεγάλο βαθμό γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά πιστεύω ότι θα το καταλάβω».

Για τον στόχο του: «O δικός μου στόχος είναι να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στις προπονήσεις και να καταφέρω να παίξω για τον ΠΑΟΚ».

Για το ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα στην καριέρα του: «Θεωρώ ότι έγινε καλή δουλειά στα Γιάννενα δούλεψα πολύ σκληρά στην προετοιμασία ο προηγούμενος προπονητής μου ο κύριος Πετράκης με εμπιστεύτηκε και όπως είπε έγιναν όλα πολύ γρήγορα ούτε εγώ κατάλαβα πως έγιναν τόσο γρήγορα».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Πέρσι αγωνίστηκα κυρίως σαν «6αρι» αλλά πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ το ίδιο και λίγο πιο μπροστά».

Για τις λίγες μέρες της προετοιμασίας: «Πιστεύω ότι για αυτές τις λίγες μέρες που κάναμε προετοιμασία και δοκιμάζουμε το καινούργιο σύστημα, καταφέραμε να το πετύχουμε μέχρι ένα βαθμό και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό ότι η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο φιλικό και ότι έχει ανέβει το επίπεδο σε αυτό το σύστημα».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Σε αυτή τη θέση που είμαι παίζουν παίκτες όπως ο Νομπόα, ο Τζιόλης, ο Κάτσε, ο Μαντούρο που είναι παίκτες που έχουν παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες και έχουν διεθνή καριέρα, αλλά αυτό με βοηθάει για να γίνω και εγώ καλύτερος».

Για την θέση του: «Αυτή η θέση είναι πολύ σημαντική όχι μόνο σε αυτό το σύστημα αλλά σε όλα τα συστήματα, σίγουρα χρειάζεται πολλά τρεξίματα, αλλά αυτή η θέση που χρειάζεται να παίζεις με έναν και δυο δηλαδή με τρεις στο κέντρο είναι πιο ξεκούραστη και για τους τρεις παίκτες από ότι θα ήταν αν ήταν με δυο».

Για το φιλικό με την Ντνίπρο: «Επειδή και η Ντνίπρο έχει κάνει την προετοιμασία της και είναι και αυτή λίγο πριν από το πρωτάθλημα αλλά και μεις λίγο πριν από τα επίσημα, πιστεύω ήταν ένα φιλικό που δείξαμε κάποια πολύ καλά στοιχεία και δείξαμε ότι στο πρώτο επίσημο θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ότι θα παίξει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Πάρα πολύ σημαντικό για μένα, κάθε ποδοσφαιριστής από μικρός έχει όνειρο να αγωνιστεί στην Ευρώπη η έστω να συμμετάσχει και το θεωρώ πάρα πολύ σπουδαίο».

Για τις προπονήσεις: «Με εντυπωσίασε πάρα πολύ η δύναμη που έχει η κάθε προπόνηση και το πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αγωνίζονται στις προπονήσεις με το 100%».

Για τον παίκτη που του αρέσει: «Μ’ άρεσε και μ’ αρέσει εδώ και πολλά χρόνια, και προσπαθώ να πάρω στοιχεία του ο Κατσουράνης και επίσης μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Σάμαρης και ο Κονέ που παίζουν στην ίδια θέση».

Για την παρουσία του Κοροβέση στην ομάδα: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι ήρθε εδώ ο Νίκος και για μένα, έχω και εγώ κάποιον άνθρωπο που είναι δικό μου, άσχετα αν τώρα έχω κάνει πολλές καλές σχέσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα, αλλά το ότι ήρθαμε εδώ μαζί με τον Νίκο είναι πολύ σημαντικό γιατί με βοήθησε και όταν ήμασταν στα Γιάννενα πάρα πολύ όταν είχα ανέβει από την Κ20 με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μαζί εδώ».

Για την περσινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννενα: «Αυτή η πορεία ήρθε γιατί ήμασταν μια γροθιά, ήμασταν μια οικογένεια, και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά όλοι μαζί».

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Σίγουρα είναι αυστηρός με την καλή την έννοια και δεν ξεχωρίζει κανένα, δουλεύει με όλους τους παίκτες το ίδιο και συμπεριφέρεται σε όλους με τον ίδιο τρόπο».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved