Γλύκος: «Να αλλάξουμε την εικόνα του ΠΑΟΚ» (video)

Γλύκος: «Να αλλάξουμε την εικόνα του ΠΑΟΚ» (video)

Πίσω του θέλει να αφήσει ο Παναγιώτης Γλύκος την περσινή χρονιά και στόχος είναι οι παίκτες με την νέα τεχνική ηγεσία να αλλάξουν την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε στους δημοσιογράφους στην Ολλανδία, για την πρωτόγνωρη εμπειρία της προετοιμασίας τόσο νωρίς, αλλά και για τη σκληρή δουλειά που γίνεται προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για το ματς με την Λοκομοτίβα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γλύκου:

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το καινούριο τεχνικό επιτελείο και τι θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να μην ξαναζήσει τα περσινά;

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές, είναι ένα καινούριο τιμ και μια καινούρια προσπάθεια. Νομίζω ότι ο προπονητής είναι εκείνος που θα κάνει τις αλλαγές και θα περάσει τη φιλοσοφία του. Είναι μια δύσκολη προετοιμασία και εμείς οι παίκτες θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να διευκολύνουμε τον προπονητή στην προσπάθεια του να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε σχέση με πέρσι».

-Σε ότι αφορά τις προπονήσεις που κάνετε εσείς με τον νέο τεχνικό τερματοφυλάκων;

«Πλέον δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και εμείς. Κάνουμε ξεχωριστό πρόγραμμα αυτές τις πρώτες μέρες έτσι ώστε να μπαίνουμε και εμείς σιγά σιγά με όλη την ομάδα».

-Πώς βιώνεις το ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε τόσο νωρίς προετοιμασία και σύντομα θα πρέπει να παίξει και τον πρώτο του επίσημο αγώνα;

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα. Πρώτη φορά το ζω αυτό στον ΠΑΟΚ. Δε θα έλεγα ότι τα ματς με την Λοκομοτίβα είναι ματς προετοιμασίας. Είναι ματς που κρίνουν έναν στόχο που είναι αυτός της Ευρώπης. Εμείς θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα και γι” αυτό δουλεύουμε όλα τα παιδιά με τον προπονητή. Πιστεύω ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δουλεύουμε σκεφτόμενοι ότι έχουμε τον πρώτο αγώνα νωρίς. Με αυτό το πλάνο δουλεύουμε και έτσι δε θα έχουμε πρόβλημα και θα πάνε όλα καλά».

-Πώς θα χαρακτήριζες την περσινή σεζόν;

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και ένα πολύ άσχημο τέλος. Προσωπικά βίωσα άσχημες και κακές στιγμές. Απλά κρατώ και τα καλά και τα θετικά για να προχωρήσω στο μέλλον με αισιοδοξία και να παίρνω δύναμη για κάθε νέα σεζόν».

-Έρχεται ο Όλσεν πλέον στην Ολλανδία, κοντά σας. Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο;

«Το βλέπω σαν μια ευκαιρία για ανταγωνισμό. Όταν έρχεται πάντα ένας νέος συμπαίκτης που παίζει στην ίδια θέση με σένα, σε κρατά αυτό σε υψηλό επίπεδο μέσω του ανταγωνισμού. Πρέπει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση για να δείχνω στον προπονητή ότι είμαι και εγώ εδώ, ώστε να κερδίσω την εμπιστοσύνη του και επομένως και τη θέση στην ομάδα».

-Παναγιώτη το τελευταίο σου ματς ήταν στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Έκτοτε δεν έπαιξες ενώ δεν ήσουν στην αποστολή στα περισσότερα παιχνίδια έστω και ως δεύτερος τερματοφύλακας. Μπορείς να δώσεις μια εξήγηση; Τι συνέβη;

«Το ότι είχα παίξει στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ ήταν μια απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά και δική μου. Μόλις είχα επιστρέψει από έναν τραυματισμό που είχα. Ήμουν για κάποιο διάστημα εκτός. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος αλλά επειδή θέλησα να βοηθήσω αποφάσισα και εγώ να παίξω στο ματς αυτό. Ήταν και δικό μου λάθος αυτή η απόφαση να αγωνιστώ σε εκείνο το ματς. Δεν είχα καλή απόδοση στο ματς και δεν κράτησα τη θέση μου στην ενδεκάδα. Επίσης υπήρξε πρόβλημα στο γόνατο και έτσι έμεινα ξανά έξω αφού έπρεπε να κάνω θεραπείες. Αντικαταστάθηκε ο προπονητής, ήρθε ο Γεωργιάδης αλλά δεν κατάφερα να αγωνιστώ και πάλι»

-Πλέον είσαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία τερματοφύλακας στην ομάδα. Παράλληλα ο Όλσεν είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας. Πώς σχολιάζεις αυτή την επιλογή να πάει ο ΠΑΟΚ πλέον σε έναν νεότερο τερματοφύλακα;

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται αυτό. Οι τερματοφύλακες που έρχονται είναι πρώτης γραμμής. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχει δυο τερματοφύλακες ενδεκάδας. Το ότι είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία τερματοφύλακας συμβαίνει πρώτη φορά. Εύχομαι με την έλευση του Όλσεν να έχουμε συνοχή και καλή συνεργασία και ο καθένας με την αξία του να πάρει αυτό που του αξίζει. Από την στιγμή πλέον που Ιτάνζ και Γιακουμής αποχώρησαν, η ομάδα θα έπαιρνε τερματοφύλακα. Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Πλέον θέλω να έχω έναν υγιή ανταγωνισμό, έτσι το αντιμετωπίζω».

Γλύκος: «Να αλλάξουμε την εικόνα του ΠΑΟΚ» (video)



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved