Έρχεται με την πρώτη επιλογή ο Άρνεσεν
Ο Φρανκ Άρνεσεν, όπως ήταν προγραμματισμένο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, θα έρθει αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Με τον ερχομό του θα τρέξουν και οι όποιες εξελίξεις.
Όπως γίνεται κατανοητό, ο ΠΑΟΚ συναντάει εμπόδια σε ότι αφορά την πρόσληψη προπονητή, αφού έχει μεγάλες βλέψεις. Τη στιγμή όμως που και το πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο αλλά και ο ίδιος με την περσινή χρονιά έχει υποβαθμίσει το «προϊόν» του όλα γίνονται πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά, υπάρχει αισιοδοξία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως θα κλείσει τελικά η πρώτη επιλογή προπονητή. Θα πρόκειται για έναν τεχνικό που είναι γνωστό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο Άρνεσεν έκανε προσωπικά τις επαφές του με τους υποψήφιους τεχνικούς κι έχει φυσικά standbyκάποιους από αυτούς σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η πρώτη και βασική επιλογή του. Με το συγκεκριμένο προπονητή, υπήρχε κατ’ αρχήν συμφωνία.