Αστέρας Τρίπολης: Αρκάς ο Φούντας

Αστέρας Τρίπολης: Αρκάς ο Φούντας

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ως το 2017 είναι ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Ο 20χρονος μέσος θα ενισχύσει τους Αρκάδες για τα επόμενα δύο χρόνια, προερχόμενος από μια πολύ σεζόν με τον Πανιώνιο. Ο νεαρός άσος, που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ, επισήμανε στις δηλώσεις του ότι του ταιριάζει η φιλοσοφία του Αστέρα και ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Αρκάδων, ο Φούντας υπογράμμισε: «Ο Αστέρας εδώ και δέκα χρόνια έχει φτιάξει ένα πολύ μεγάλο, σοβαρό club και έχει μια πολύ καλή ομάδα που θέτει διαρκώς μεγάλους στόχους. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτή η νέα σελίδα στην καριέρα μου και απαιτεί σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και πίστη.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, παίζει σταθερά εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη και διακρίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Προσωπικά μου ταιριάζει και μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία της ομάδας και γι' αυτό επέλεξα τον Αστέρα.

Το αγωνιστικό στιλ που έχει η ομάδα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να αγωνιστώ στον Αστέρα, καθώς μου αρέσουν πολύ η οργανωμένη επίθεση και άμυνα, η ταχύτητα μπροστά, οι αντεπιθέσεις της ομάδας και ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα.

Θέλω μέσα από τον Αστέρα να μπορέσω να πετύχω σημαντικά πράγματα και να είμαι σταθερά στην Εθνική ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή.

Θέλω να πω σε όλους τους φίλους του Αστέρα ότι θα δίνω το 1000% για την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας μέσος, γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ως δανεικός από την FC RED BULL Salzburg.



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved