Νομπόα: «Συγκεντρωμένοι για την πρωτιά στα πλέι οφ»

Νομπόα: «Συγκεντρωμένοι για την πρωτιά στα πλέι οφ»

Την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ, είτε με τη βοήθειά του είτε χωρίς εξέφρασε ο Κριστιάν Νομπόα.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα ενισχύσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στα πλέι οφ, λόγω της κλήσης του να παίξει στο Κόπα Αμέρικα. Ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση, όπως τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

- Τι συνέβη κατά τη στιγμή της αλλαγής σου; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα; Σε είδαμε να κατευθύνεσαι κατευθείαν στα αποδυτήρια αντί να καθίσεις στον πάγκο...

«Δεν υπήρχε κανένα θέμα. Απλά ζήτησα άδεια να πάω να κάνω μπάνιο, πήρα την άδεια και πήγα στα αποδυτήρια».

- Το μεγάλο ερώτημα παραμένει το πότε θα φύγεις για το Εκουαδόρ. Υπάρχει κάτι νεότερο;

«Θα δούμε. Είναι κάτι που το συζητάμε με τον γενικό διευθυντή της Εθνικής. Θα δούμε αν μπορώ να παραμείνω και μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ. Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να ξέρω τι θα γίνει ακριβώς...».

- Ο προπονητής σου στην Εθνική είπε πως δεν θέλει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως θέλει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το Εκουαδόρ. Το έχει συζητήσει αυτό μαζί σου;

«Ναι το έχω συζητήσει. Προφανώς όλοι θέλουμε το ίδιο. Να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους, να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και να είμαστε όλοι εντάξει...».

- Έχεις συμβόλαιο δύο ακόμα ετών με τον ΠΑΟΚ. Σκέφτεσαι να το εξαντλήσεις;

«Φυσικά και θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου εδώ, νιώθω πάρα πολύ καλά. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα αλλάζουν από τη μία ημέρα στην άλλη».

- Τι κρατάς από τη νίκη επί του Λεβαδειακού;

«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που φτάσαμε στη νίκη, ενόψει και των πλέι οφ».

- Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι λογικό να θέλει να παραμείνει εκεί, είναι λογικό να θέλει να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ. Βλέπεις πως η ομάδα βελτιώνεται και πως αποκτά δυναμική ενόψει των πλέι οφ;

«Αυτή τη στιγμή ναι. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Από τη στιγμή που θα μπούμε όμως στα πλέι οφ, αυτό δεν θα έχει σημασία. Σημασία θα έχει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

- Υπάρχει η αίσθηση πως η ομάδα μένει από δυνάμεις μετά το 70ο λεπτό των αγώνων. Είναι κάτι που σε προβληματίζει από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τρεις ισοδύναμες ομάδες;

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Ούτε έχουμε διαπιστώσει κάτι μιλώντας μεταξύ μας. Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τον προπονητή, εγώ προσωπικά αισθάνομαι μια χαρά».

- Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ είτε με εσένα στη σύνθεσή του είτε χωρίς εσένα στα τελευταία παιχνίδια;

«Πιστεύω πως ναι. Η ομάδα έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι στα πόδια μας. Θα πρέπει βέβαια να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι στους αγώνες των πλέι οφ γιατί κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά».



Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved