Παναθηναϊκός: «Μισός» στην Κέρκυρα

Παναθηναϊκός: «Μισός» στην Κέρκυρα

Με επτά απουσίες ταξιδεύει για την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός, καθώς Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης και Λαγός έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ενώ Πέτριτς, Νάνο, Δώνης έχουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μπεργκ δεν είναι έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (03/05) στην Κέρκυρα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα, με την ομάδα να ταξιδεύει… μισή για το νησί των «Φαιάκων». Εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Πέτριτς, Νάνο, που έκαναν θεραπεία το Σάββατο (02/05), όπως και οι Δώνης και Λαγός, που έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό.

Ο τελευταίος, έχει δηλωθεί επίσης να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς, όπως και οι Στάθης Ταυλαρίδης και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Στην Αθήνα, όπως ήταν φυσικό, παρέμεινε και ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, το οποίο άρχισε από την Παρασκευή. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κάνοντας μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Νίνης, Ντίνας, Ζέκα, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι, Μπερίσα, Αγγελόπουλος Β. και Στάικος 



Μεταγραφές: Η Ντουμπάι έγινε φαβορί για την απόκτηση του Καμπόκλο
Μεταγραφές: Η Ντουμπάι έγινε φαβορί για την απόκτηση του Καμπόκλο
Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ και το ματς με τον Άρη
Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ και το ματς με τον Άρη
ΑΕΚ: Δεν υφίσταται πλέον θέμα Μπαρίνοφ – Υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ρώσος
ΑΕΚ: Δεν υφίσταται πλέον θέμα Μπαρίνοφ – Υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ρώσος
Τετέ: Με τύμπανο πανηγυρίζει τη μεταγραφή του στη Γκρέμιο
Τετέ: Με τύμπανο πανηγυρίζει τη μεταγραφή του στη Γκρέμιο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved