Χαρίσης: «Περιμένω τα ευχάριστα»

Χαρίσης: «Περιμένω τα ευχάριστα»

Συγκεντρωμένος στις… υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο Χάρης Χαρίσης που βρίσκεται μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος των Ηπειρωτών, εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα, έσπευσε να δηλώσει την… συγκέντρωσή του στον «Άγιαξ», μεταθέτοντας… τις εξελίξεις μετά το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος άσος μίλησε για:

Τα συναισθήματά του από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με χειροκρότησε. Συμπαθώ ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, όπως και τον κόσμο του».

Τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί. Είμαι ακόμα παίκτης του ΠΑΣ. Θα περιμένω να έρθουν τα ευχάριστα στο τέλος του πρωταθλήματος».

Το καλωσόρισμα του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου στο Instagram: «Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο, θα δούμε...».

Το ότι δίνει τα πάντα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έτσι πρέπει να λειτουργώ. Για τα προσωπικά μου όνειρα θα μιλήσω μετά το καλοκαίρι».

Την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσα να δώσω ακόμη περισσότερα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο ματς».

Τις δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη πως είναι πολύ καλός παίκτης: «Όταν ένας προπονητής εκτός αυτού που σε παρακολουθεί καθημερινά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, αναφέρεται με καλά λόγια για σένα, το μόνο που αισθάνεσαι είναι ικανοποίηση αλλά και περισσότερη ευθύνη ως προς την ομάδα σου».

Την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα: «Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε και εμείς ευκαιρίες, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει».

Το πρόβλημα αδειοδότησης των Ηπειρωτών: «Αυτό είναι ένα θέμα της διοίκησης και όχι δικό μας. Εμείς πρέπει να δίνουμε σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων μας».

Τη «μάχη» των play offs: «Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, με καλούς παίκτες. Η έδρα του είναι η δύναμή του. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play offs».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved