Σαββίδης: «Δική μου προσπάθεια η συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν»
SHARE

Σαββίδης: «Δική μου προσπάθεια η συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν»

Χαρούμενος για την επιθυμία της Ελλάδας να επανακτήσει στενές σχέσεις με τη Ρωσία, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος… αποκάλυψε πως κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα «kommersant» αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργό με τον Ρώσο Πρόεδρο, αλλά και τα θέματα που θα… απασχολήσουν τους δύο άνδρες, όπως ο τουρισμός και η ενέργεια, αλλά και ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη του ομογενή επιχειρηματία:

-Έχετε μεγάλη εμπειρία πάνω στις ελληνορωσικές σχέσεις. Ποια ανάγκη υπαγορεύει το ραντεβού του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αλέξη Τσίπρα;

«Δεν έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Ελλάδα και η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Ρωσία. Ιστορικά, οι χώρες μας έχουν πολλές κοινές πολιτιστικές και θρησκευτικές παραδόσεις. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν χωριστά η μία από την άλλη. Υπήρχαν φορές που οι ηγέτες των δύο χωρών συζητούσαν πάνω από μία φορά τον χρόνο και αυτό είναι η καλύτερη στρατηγική για μένα. Δυστυχώς, από την εποχή που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι σχέσεις Αθήνας-Μόσχας έγιναν πιο ψυχρές. Οι Βρυξέλλες απλά δεν μπορούν να ανεχθούν μία πολύ στενή προσέγγιση ενός μέλους τους με την Ρωσία. Για να είμαι δίκαιος, διαπιστώνω ότι η Ρωσία σε κάποιο βαθμό επίσης έπαυσε να βλέπει την Ελλάδα ως έναν υποψήφιο συνεργάτη και εστίαζε σε άλλες υποθέσεις. Είναι ενδιαφέρον πως ακόμη κι αυτή την περίοδο, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων εξακολουθεί να εστιάζει στην συνεργασία με την Ρωσία. Κάθε πολιτικός στην Ελλάδα που συμμετέχει στις εκλογές, ακόμη κι αν έχει στραφεί προς την Δύση, ως μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας προγραμματίζει να συναντηθεί με την Πατριάρχη στην Ρωσία και με εκπροσώπους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλιώς θα χάσει την υποστήριξη των ψηφοφόρων του. Μία φορά περπατούσα σε ελληνικό δρόμο και με πλησίασε ένας από τους περαστικούς και μου είπε: "Ιβάν Σαββίδη, σε παρακαλώ πες στον Πούτιν όχι χρειάζεται τους Έλληνες περισσότερους από τους Ρώσους. Τώρα με την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα, οι χώρες μας έχουν την ευκαιρία για μία επαναπροσέγγιση. Στην Ελλάδα έχουν αντιληφθεί την επιθυμία να επανακτήσουν στενές σχέσεις με την Ρωσία. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πίσω από αυτό κρύβεται πολλή προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπρος, κατά τη γνώμη μου».

-Ποια ζητήματα που σχετίζονται με την συνεργασία των δύο χωρών, πιστεύετε πως πρέπει να επιλυθούν σήμερα σε επίπεδο κορυφής;

«Οι όροι της συζήτησης μπορεί να είναι πολλοί. Ο τουρισμός και η ενέργεια είναι μόνο η επιφάνεια. Μπορούν να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που αφορούν πολέμους στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Αναπόφευκτα, η συζήτηση θα επηρεαστεί από ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας. Πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι έτοιμοι για μία διαδικασία βαθιάς ενσωμάτωσης».

-Το εμπάργκο της Ρωσίας στην εισαγωγή αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα, έχει περιπλέξει τις σχέσεις των δύο χωρών;

«Η επιβολή του εμπάργκο στην εισαγωγή αγροτικών προϊόντων ήταν ένα πολύ αναγκαίο μέτρο για την Ρωσία. Ωστόσο, αν η χώρα μας λειτουργούσε λίγο πιο διαφορετικά στο συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πιο απτό αποτέλεσμα. Όταν σε μία μεγάλη πέτρα δημιουργεί μικρά ρήγματα, με την πάροδο του χρόνου και τον επηρεασμό φυσικών παραμέτρων μπορεί να καταστραφεί. Οπότε, έπρεπε να αφήσουμε μικρά ρήγματα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην επιβάλλουμε κυρώσεις απέναντι σε χώρες που ενδιαφέρονται για συνεργασία με την Ρωσία, όπως η Ουγγαρία, η Σερβία, η Ελλάδα κ.α. Και τώρα καταλήγουμε να τιμωρούνται εξίσου τόσο τα κράτη που επιθυμούν την αποδυνάμωση της Ρωσίας, όσο και εκείνα που έχουν γενικά μία θετική στάση απέναντί της. Το οικονομικό αποτέλεσμα μίας τέτοιας κύρωσης είναι πολύ μικρό. Ο κύκλος εργασιών στο εμπόριο μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας πάνω στην τροφοδότηση αγροτικών προϊόντων είναι 400-500 εκ. ευρώ, ενώ το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας είναι πάνω από 320 δισ. ευρώ. Το εμπάργκο στην Ελλάδα είναι μία σταγόνα στον Ωκεανό. Επιπρόσθετα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ελληνική αγροτική παραγωγή φθάνει στα ράφια μας, μέσω  χωρών που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα αυτών που υφίστανται κυρώσεις, όπως η Τουρκία όπου βάζουν μόνο τις ταμπέλες με την χώρα συσκευασίας. Το εμπάργκο "χτυπά" τον αυτόνομο αγρότη. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα από πολιτική σκοπιά. Οι Έλληνες δυσκολεύονται και "πονούν" να δεχθούν ότι η Ρωσία, η "μεγάλη αδερφή", πήρε οποιοσδήποτε κυρώσεις εναντίον τους. Γι΄ αυτό πέρυσι τον Αύγουστο ετοιμάσαμε και στείλαμε ένα γράμμα τον Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για να πάρει πίσω τις κυρώσεις στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό το ζήτημα να συζητηθεί στην συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Αν τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής είναι θετικά, τότε η Ρωσία θα έχει εφαρμόσει ενεργά την "ανθρώπινη διπλωματία" στην εξωτερική πολιτική της. Και έχει αξία να πούμε ότι τώρα που Ελλάδα και Ρωσία φαίνονται ξανά ανοιχτές για διάλογο, υπάρχουν και επιχειρηματίες που συνεισφέρουν σ΄ αυτή την διαδικασία". Στην Ρωσία έχουμε υποτιμήσει την αξία της "ανθρώπινης διπλωματίας". Για παράδειγμα, λόγω της οικονομικής κρίσης, κινδύνευσε με κλείσιμο το τμήμα των σλαβικών γλωσσών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ανέλαβα μία δέσμευση να το χρηματοδοτώ. Ήταν εξολοκλήρου δική μου πρωτοβουλία και είμαι περήφανος που χάρη στην δική μου υποστήριξη η ελληνική νεολαία συνεχίζει να διδάσκεται την ρωσική γλώσσα. Θα ήμουν, όμως, ακόμη πιο χαρούμενος αν μου είχε ζητηθεί να το κάνω από την ηγεσία της Ρωσίας. Θα ήταν κομμάτι της "ανθρώπινης διπλωματίας". Θα ήθελα, ωστόσο, μη κρατικοί φορείς να συμμετέχουν όσο μπορούν στην διαδικασία που κάνει η Ρωσία να επαναπροσεγγίσει χώρες που βρίσκονται στο πεδίο του γεωπολιτικού ενδιαφέροντός της».

-Είστε από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Κατά τη γνώμη σας, πόσο επηρεάζουν το επιχειρηματικό περιβάλλον οι εντάσεις της Ρωσίας με τις δυτικές χώρες;

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, ειδικότερα σ' αυτό που ονομάζουμε πραγματική οικονομία. Πρόσφατα βγάλαμε τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών μας για το 2014. Μολονότι είχαμε αύξηση των πωλήσεων κατά 24% και αυτές ανήλθαν σε 65,7 δισεκατομμύρια ρούβλια, δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αν δεν υπήρχε αυτή η μη κανονική κατάσταση με τις κυρώσεις, τα αποτελέσματά μας θα ήταν πολλές φορές πάνω».

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε και για την κατάσταση στην Κριμαία: «Δεν θα κάνω λάθος αν πω ότι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία είναι Έλληνες. Αν διαβάσετε σε βάθος την Ιστορία θα δείτε ότι οι Έλληνες στην χερσόνησο της Κριμαίας εμφανίστηκαν την εποχή των Σκυθών (σ.σ. νομαδικές φυλές της αρχαιότητας). Και σήμερα είναι ένα σπίτι μεγάλου μέρους Ελλήνων της διασποράς».

Λουκέρνη-Ολυμπιακός 1-3: Έκανε νέο πάρτι με Λάζαρο!
Λουκέρνη-Ολυμπιακός 1-3: Έκανε νέο πάρτι με Λάζαρο!
Live Chat: Λουκέρνη-Ολυμπιακός 1-3 (τελικό)
Live Chat: Λουκέρνη-Ολυμπιακός 1-3 (τελικό)
ΑΕΚ: Απέρριψε πρόταση για Λιβάγια, διάταση ο Λόπες
ΑΕΚ: Απέρριψε πρόταση για Λιβάγια, διάταση ο Λόπες
Δύο ασημένια μετάλλια για Σπανάκη-Μιχαλόπουλο και Παππά-Τσαμοπούλου
Δύο ασημένια μετάλλια για Σπανάκη-Μιχαλόπουλο και Παππά-Τσαμοπούλου

 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπορντό - Μαριουπόλ (Ζ)
  18:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  19:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  20:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  20:45Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  21:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  21:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  22:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  22:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  23:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 • GP Confidential 2018 E14
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  00:40Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα
  00:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  01:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  01:45Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  02:45Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  02:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  04:15Outdoor Specials.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Γερμανία.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  05:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  06:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα
  08:30Euro League 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λουκέρνη - Ολυμπιακός
  09:00UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  09:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  11:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • UEFA Nations League 2018-19
  11:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  12:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:15Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  12:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E14
  13:30Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  14:15Γερμανία.
 • RBAR 2018
  15:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  15:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  15:45Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  16:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  16:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  17:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:15Pre-Season.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:30Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  19:15Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies