Σαββίδης: «Δική μου προσπάθεια η συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν»
SHARE

Σαββίδης: «Δική μου προσπάθεια η συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν»

Χαρούμενος για την επιθυμία της Ελλάδας να επανακτήσει στενές σχέσεις με τη Ρωσία, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος… αποκάλυψε πως κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα «kommersant» αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργό με τον Ρώσο Πρόεδρο, αλλά και τα θέματα που θα… απασχολήσουν τους δύο άνδρες, όπως ο τουρισμός και η ενέργεια, αλλά και ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη του ομογενή επιχειρηματία:

-Έχετε μεγάλη εμπειρία πάνω στις ελληνορωσικές σχέσεις. Ποια ανάγκη υπαγορεύει το ραντεβού του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αλέξη Τσίπρα;

«Δεν έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Ελλάδα και η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Ρωσία. Ιστορικά, οι χώρες μας έχουν πολλές κοινές πολιτιστικές και θρησκευτικές παραδόσεις. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν χωριστά η μία από την άλλη. Υπήρχαν φορές που οι ηγέτες των δύο χωρών συζητούσαν πάνω από μία φορά τον χρόνο και αυτό είναι η καλύτερη στρατηγική για μένα. Δυστυχώς, από την εποχή που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι σχέσεις Αθήνας-Μόσχας έγιναν πιο ψυχρές. Οι Βρυξέλλες απλά δεν μπορούν να ανεχθούν μία πολύ στενή προσέγγιση ενός μέλους τους με την Ρωσία. Για να είμαι δίκαιος, διαπιστώνω ότι η Ρωσία σε κάποιο βαθμό επίσης έπαυσε να βλέπει την Ελλάδα ως έναν υποψήφιο συνεργάτη και εστίαζε σε άλλες υποθέσεις. Είναι ενδιαφέρον πως ακόμη κι αυτή την περίοδο, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων εξακολουθεί να εστιάζει στην συνεργασία με την Ρωσία. Κάθε πολιτικός στην Ελλάδα που συμμετέχει στις εκλογές, ακόμη κι αν έχει στραφεί προς την Δύση, ως μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας προγραμματίζει να συναντηθεί με την Πατριάρχη στην Ρωσία και με εκπροσώπους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλιώς θα χάσει την υποστήριξη των ψηφοφόρων του. Μία φορά περπατούσα σε ελληνικό δρόμο και με πλησίασε ένας από τους περαστικούς και μου είπε: "Ιβάν Σαββίδη, σε παρακαλώ πες στον Πούτιν όχι χρειάζεται τους Έλληνες περισσότερους από τους Ρώσους. Τώρα με την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα, οι χώρες μας έχουν την ευκαιρία για μία επαναπροσέγγιση. Στην Ελλάδα έχουν αντιληφθεί την επιθυμία να επανακτήσουν στενές σχέσεις με την Ρωσία. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πίσω από αυτό κρύβεται πολλή προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπρος, κατά τη γνώμη μου».

-Ποια ζητήματα που σχετίζονται με την συνεργασία των δύο χωρών, πιστεύετε πως πρέπει να επιλυθούν σήμερα σε επίπεδο κορυφής;

«Οι όροι της συζήτησης μπορεί να είναι πολλοί. Ο τουρισμός και η ενέργεια είναι μόνο η επιφάνεια. Μπορούν να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που αφορούν πολέμους στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Αναπόφευκτα, η συζήτηση θα επηρεαστεί από ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας. Πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι έτοιμοι για μία διαδικασία βαθιάς ενσωμάτωσης».

-Το εμπάργκο της Ρωσίας στην εισαγωγή αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα, έχει περιπλέξει τις σχέσεις των δύο χωρών;

«Η επιβολή του εμπάργκο στην εισαγωγή αγροτικών προϊόντων ήταν ένα πολύ αναγκαίο μέτρο για την Ρωσία. Ωστόσο, αν η χώρα μας λειτουργούσε λίγο πιο διαφορετικά στο συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πιο απτό αποτέλεσμα. Όταν σε μία μεγάλη πέτρα δημιουργεί μικρά ρήγματα, με την πάροδο του χρόνου και τον επηρεασμό φυσικών παραμέτρων μπορεί να καταστραφεί. Οπότε, έπρεπε να αφήσουμε μικρά ρήγματα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην επιβάλλουμε κυρώσεις απέναντι σε χώρες που ενδιαφέρονται για συνεργασία με την Ρωσία, όπως η Ουγγαρία, η Σερβία, η Ελλάδα κ.α. Και τώρα καταλήγουμε να τιμωρούνται εξίσου τόσο τα κράτη που επιθυμούν την αποδυνάμωση της Ρωσίας, όσο και εκείνα που έχουν γενικά μία θετική στάση απέναντί της. Το οικονομικό αποτέλεσμα μίας τέτοιας κύρωσης είναι πολύ μικρό. Ο κύκλος εργασιών στο εμπόριο μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας πάνω στην τροφοδότηση αγροτικών προϊόντων είναι 400-500 εκ. ευρώ, ενώ το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας είναι πάνω από 320 δισ. ευρώ. Το εμπάργκο στην Ελλάδα είναι μία σταγόνα στον Ωκεανό. Επιπρόσθετα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ελληνική αγροτική παραγωγή φθάνει στα ράφια μας, μέσω  χωρών που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα αυτών που υφίστανται κυρώσεις, όπως η Τουρκία όπου βάζουν μόνο τις ταμπέλες με την χώρα συσκευασίας. Το εμπάργκο "χτυπά" τον αυτόνομο αγρότη. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα από πολιτική σκοπιά. Οι Έλληνες δυσκολεύονται και "πονούν" να δεχθούν ότι η Ρωσία, η "μεγάλη αδερφή", πήρε οποιοσδήποτε κυρώσεις εναντίον τους. Γι΄ αυτό πέρυσι τον Αύγουστο ετοιμάσαμε και στείλαμε ένα γράμμα τον Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για να πάρει πίσω τις κυρώσεις στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό το ζήτημα να συζητηθεί στην συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Αν τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής είναι θετικά, τότε η Ρωσία θα έχει εφαρμόσει ενεργά την "ανθρώπινη διπλωματία" στην εξωτερική πολιτική της. Και έχει αξία να πούμε ότι τώρα που Ελλάδα και Ρωσία φαίνονται ξανά ανοιχτές για διάλογο, υπάρχουν και επιχειρηματίες που συνεισφέρουν σ΄ αυτή την διαδικασία". Στην Ρωσία έχουμε υποτιμήσει την αξία της "ανθρώπινης διπλωματίας". Για παράδειγμα, λόγω της οικονομικής κρίσης, κινδύνευσε με κλείσιμο το τμήμα των σλαβικών γλωσσών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ανέλαβα μία δέσμευση να το χρηματοδοτώ. Ήταν εξολοκλήρου δική μου πρωτοβουλία και είμαι περήφανος που χάρη στην δική μου υποστήριξη η ελληνική νεολαία συνεχίζει να διδάσκεται την ρωσική γλώσσα. Θα ήμουν, όμως, ακόμη πιο χαρούμενος αν μου είχε ζητηθεί να το κάνω από την ηγεσία της Ρωσίας. Θα ήταν κομμάτι της "ανθρώπινης διπλωματίας". Θα ήθελα, ωστόσο, μη κρατικοί φορείς να συμμετέχουν όσο μπορούν στην διαδικασία που κάνει η Ρωσία να επαναπροσεγγίσει χώρες που βρίσκονται στο πεδίο του γεωπολιτικού ενδιαφέροντός της».

-Είστε από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Κατά τη γνώμη σας, πόσο επηρεάζουν το επιχειρηματικό περιβάλλον οι εντάσεις της Ρωσίας με τις δυτικές χώρες;

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, ειδικότερα σ' αυτό που ονομάζουμε πραγματική οικονομία. Πρόσφατα βγάλαμε τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών μας για το 2014. Μολονότι είχαμε αύξηση των πωλήσεων κατά 24% και αυτές ανήλθαν σε 65,7 δισεκατομμύρια ρούβλια, δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αν δεν υπήρχε αυτή η μη κανονική κατάσταση με τις κυρώσεις, τα αποτελέσματά μας θα ήταν πολλές φορές πάνω».

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε και για την κατάσταση στην Κριμαία: «Δεν θα κάνω λάθος αν πω ότι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία είναι Έλληνες. Αν διαβάσετε σε βάθος την Ιστορία θα δείτε ότι οι Έλληνες στην χερσόνησο της Κριμαίας εμφανίστηκαν την εποχή των Σκυθών (σ.σ. νομαδικές φυλές της αρχαιότητας). Και σήμερα είναι ένα σπίτι μεγάλου μέρους Ελλήνων της διασποράς».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ηρακλής: Πήρε Σέρβο τερματοφύλακα
Ηρακλής: Πήρε Σέρβο τερματοφύλακα
Power of love: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια- Η απόφαση της παραγωγής
Power of love: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια- Η απόφαση της παραγωγής
Το 2-0 του ΠΑΟΚ: Τους «χόρεψε» Άκπομ, σκόραρε ο Ζαμπά! (video)
Το 2-0 του ΠΑΟΚ: Τους «χόρεψε» Άκπομ, σκόραρε ο Ζαμπά! (video)
ΑΕΚ: Η αποστολή για ΑΟΧ/Κισσαμικό
ΑΕΚ: Η αποστολή για ΑΟΧ/Κισσαμικό

 • Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00O φόργουορντ της Χίμκι, Άντονι Γκιλ μίλησε στον Άρη Μπάρκα για τη φετινή πορεία της ομάδας του, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος περιέγραψε στον Γιάννη Μέγα την καθημερινότητά του στο Μινσκ της Λευκορωσίας, ως παίκτης της Τσμόκι.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  18:10Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  18:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  18:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:20Μόντε Κάρλο.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  19:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Adaptive Surfing Championship
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  21:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς
  22:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00AAA Texas 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  23:2020ή αγωνιστική.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο
  23:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  23:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ολυμπιακός
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Λιόν - Μάντσεστερ Σίτι
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  04:00Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  04:40Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:10Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:25Μόντε Κάρλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:10Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  06:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Pick n' Roll
  06:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  08:20Μόντε Κάρλο. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Κάρντιφ Σίτι
  08:40Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2018
  09:30Σουηδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 3ος σταθμός: Αζόρες. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies