Σαββίδης: «Δική μου προσπάθεια η συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν»
SHARE

Σαββίδης: «Δική μου προσπάθεια η συνάντηση Τσίπρα με Πούτιν»

Χαρούμενος για την επιθυμία της Ελλάδας να επανακτήσει στενές σχέσεις με τη Ρωσία, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος… αποκάλυψε πως κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα «kommersant» αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργό με τον Ρώσο Πρόεδρο, αλλά και τα θέματα που θα… απασχολήσουν τους δύο άνδρες, όπως ο τουρισμός και η ενέργεια, αλλά και ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη του ομογενή επιχειρηματία:

-Έχετε μεγάλη εμπειρία πάνω στις ελληνορωσικές σχέσεις. Ποια ανάγκη υπαγορεύει το ραντεβού του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αλέξη Τσίπρα;

«Δεν έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Ελλάδα και η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Ρωσία. Ιστορικά, οι χώρες μας έχουν πολλές κοινές πολιτιστικές και θρησκευτικές παραδόσεις. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν χωριστά η μία από την άλλη. Υπήρχαν φορές που οι ηγέτες των δύο χωρών συζητούσαν πάνω από μία φορά τον χρόνο και αυτό είναι η καλύτερη στρατηγική για μένα. Δυστυχώς, από την εποχή που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι σχέσεις Αθήνας-Μόσχας έγιναν πιο ψυχρές. Οι Βρυξέλλες απλά δεν μπορούν να ανεχθούν μία πολύ στενή προσέγγιση ενός μέλους τους με την Ρωσία. Για να είμαι δίκαιος, διαπιστώνω ότι η Ρωσία σε κάποιο βαθμό επίσης έπαυσε να βλέπει την Ελλάδα ως έναν υποψήφιο συνεργάτη και εστίαζε σε άλλες υποθέσεις. Είναι ενδιαφέρον πως ακόμη κι αυτή την περίοδο, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων εξακολουθεί να εστιάζει στην συνεργασία με την Ρωσία. Κάθε πολιτικός στην Ελλάδα που συμμετέχει στις εκλογές, ακόμη κι αν έχει στραφεί προς την Δύση, ως μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας προγραμματίζει να συναντηθεί με την Πατριάρχη στην Ρωσία και με εκπροσώπους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλιώς θα χάσει την υποστήριξη των ψηφοφόρων του. Μία φορά περπατούσα σε ελληνικό δρόμο και με πλησίασε ένας από τους περαστικούς και μου είπε: "Ιβάν Σαββίδη, σε παρακαλώ πες στον Πούτιν όχι χρειάζεται τους Έλληνες περισσότερους από τους Ρώσους. Τώρα με την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα, οι χώρες μας έχουν την ευκαιρία για μία επαναπροσέγγιση. Στην Ελλάδα έχουν αντιληφθεί την επιθυμία να επανακτήσουν στενές σχέσεις με την Ρωσία. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πίσω από αυτό κρύβεται πολλή προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπρος, κατά τη γνώμη μου».

-Ποια ζητήματα που σχετίζονται με την συνεργασία των δύο χωρών, πιστεύετε πως πρέπει να επιλυθούν σήμερα σε επίπεδο κορυφής;

«Οι όροι της συζήτησης μπορεί να είναι πολλοί. Ο τουρισμός και η ενέργεια είναι μόνο η επιφάνεια. Μπορούν να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που αφορούν πολέμους στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Αναπόφευκτα, η συζήτηση θα επηρεαστεί από ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας. Πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι έτοιμοι για μία διαδικασία βαθιάς ενσωμάτωσης».

-Το εμπάργκο της Ρωσίας στην εισαγωγή αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα, έχει περιπλέξει τις σχέσεις των δύο χωρών;

«Η επιβολή του εμπάργκο στην εισαγωγή αγροτικών προϊόντων ήταν ένα πολύ αναγκαίο μέτρο για την Ρωσία. Ωστόσο, αν η χώρα μας λειτουργούσε λίγο πιο διαφορετικά στο συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πιο απτό αποτέλεσμα. Όταν σε μία μεγάλη πέτρα δημιουργεί μικρά ρήγματα, με την πάροδο του χρόνου και τον επηρεασμό φυσικών παραμέτρων μπορεί να καταστραφεί. Οπότε, έπρεπε να αφήσουμε μικρά ρήγματα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην επιβάλλουμε κυρώσεις απέναντι σε χώρες που ενδιαφέρονται για συνεργασία με την Ρωσία, όπως η Ουγγαρία, η Σερβία, η Ελλάδα κ.α. Και τώρα καταλήγουμε να τιμωρούνται εξίσου τόσο τα κράτη που επιθυμούν την αποδυνάμωση της Ρωσίας, όσο και εκείνα που έχουν γενικά μία θετική στάση απέναντί της. Το οικονομικό αποτέλεσμα μίας τέτοιας κύρωσης είναι πολύ μικρό. Ο κύκλος εργασιών στο εμπόριο μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας πάνω στην τροφοδότηση αγροτικών προϊόντων είναι 400-500 εκ. ευρώ, ενώ το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας είναι πάνω από 320 δισ. ευρώ. Το εμπάργκο στην Ελλάδα είναι μία σταγόνα στον Ωκεανό. Επιπρόσθετα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ελληνική αγροτική παραγωγή φθάνει στα ράφια μας, μέσω  χωρών που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα αυτών που υφίστανται κυρώσεις, όπως η Τουρκία όπου βάζουν μόνο τις ταμπέλες με την χώρα συσκευασίας. Το εμπάργκο "χτυπά" τον αυτόνομο αγρότη. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα από πολιτική σκοπιά. Οι Έλληνες δυσκολεύονται και "πονούν" να δεχθούν ότι η Ρωσία, η "μεγάλη αδερφή", πήρε οποιοσδήποτε κυρώσεις εναντίον τους. Γι΄ αυτό πέρυσι τον Αύγουστο ετοιμάσαμε και στείλαμε ένα γράμμα τον Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για να πάρει πίσω τις κυρώσεις στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό το ζήτημα να συζητηθεί στην συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Αν τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής είναι θετικά, τότε η Ρωσία θα έχει εφαρμόσει ενεργά την "ανθρώπινη διπλωματία" στην εξωτερική πολιτική της. Και έχει αξία να πούμε ότι τώρα που Ελλάδα και Ρωσία φαίνονται ξανά ανοιχτές για διάλογο, υπάρχουν και επιχειρηματίες που συνεισφέρουν σ΄ αυτή την διαδικασία". Στην Ρωσία έχουμε υποτιμήσει την αξία της "ανθρώπινης διπλωματίας". Για παράδειγμα, λόγω της οικονομικής κρίσης, κινδύνευσε με κλείσιμο το τμήμα των σλαβικών γλωσσών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ανέλαβα μία δέσμευση να το χρηματοδοτώ. Ήταν εξολοκλήρου δική μου πρωτοβουλία και είμαι περήφανος που χάρη στην δική μου υποστήριξη η ελληνική νεολαία συνεχίζει να διδάσκεται την ρωσική γλώσσα. Θα ήμουν, όμως, ακόμη πιο χαρούμενος αν μου είχε ζητηθεί να το κάνω από την ηγεσία της Ρωσίας. Θα ήταν κομμάτι της "ανθρώπινης διπλωματίας". Θα ήθελα, ωστόσο, μη κρατικοί φορείς να συμμετέχουν όσο μπορούν στην διαδικασία που κάνει η Ρωσία να επαναπροσεγγίσει χώρες που βρίσκονται στο πεδίο του γεωπολιτικού ενδιαφέροντός της».

-Είστε από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Κατά τη γνώμη σας, πόσο επηρεάζουν το επιχειρηματικό περιβάλλον οι εντάσεις της Ρωσίας με τις δυτικές χώρες;

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, ειδικότερα σ' αυτό που ονομάζουμε πραγματική οικονομία. Πρόσφατα βγάλαμε τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών μας για το 2014. Μολονότι είχαμε αύξηση των πωλήσεων κατά 24% και αυτές ανήλθαν σε 65,7 δισεκατομμύρια ρούβλια, δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αν δεν υπήρχε αυτή η μη κανονική κατάσταση με τις κυρώσεις, τα αποτελέσματά μας θα ήταν πολλές φορές πάνω».

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε και για την κατάσταση στην Κριμαία: «Δεν θα κάνω λάθος αν πω ότι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία είναι Έλληνες. Αν διαβάσετε σε βάθος την Ιστορία θα δείτε ότι οι Έλληνες στην χερσόνησο της Κριμαίας εμφανίστηκαν την εποχή των Σκυθών (σ.σ. νομαδικές φυλές της αρχαιότητας). Και σήμερα είναι ένα σπίτι μεγάλου μέρους Ελλήνων της διασποράς».

ΠΑΟΚ: Η ευκαιρία του Ουάρντα
ΠΑΟΚ: Η ευκαιρία του Ουάρντα
Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη η ενδεκάδα!
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη η ενδεκάδα!
Ολυμπιακός: Μόνο νίκη με ΟΦΗ
Ολυμπιακός: Μόνο νίκη με ΟΦΗ

 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  21:30European Open, Antwerp. Προημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  21:35Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλλία - Γερμανία
  22:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  22:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • NBA Daily
  23:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • GP Confidential 2018 E20
  00:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018
  01:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Σπαθοβούνι.
 • WRC 2018
  03:00SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  03:15Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  03:30Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  04:15SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  05:05Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Pick n' Roll
  05:10Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Topspin
  05:55Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  06:05Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:25Αφιέρωμα.
 • La Liga Specials - Docs E1
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:109η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  07:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018
  07:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • MotoGP 2018
  08:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2018
  09:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  10:00Προεπισκόπηση 3ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Daily
  10:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  10:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Moto3 2018
  11:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  12:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2018
  12:40Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική.
 • Moto2 2018
  13:45Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα (Ζ)
  15:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  15:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  16:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  16:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Εστουντιάντες (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies