Μανιάς: «Κρίσιμο το ματς με Ατρόμητο»

Μανιάς: «Κρίσιμο το ματς με Ατρόμητο»

Ο Μιχάλης Μανιάς υποστήριξε πως για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το παιχνίδι στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα είχε εξαιρετική απόδοση στο ματς με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού επεσήμανε πως οι Ηπειρώτες έκαναν ένα εξαιρετικό ματς με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, ο Μιχάλης Μανιάς αναφέρθηκε τόσο στο γκολ που πέτυχε, όσο και στη μάχη της πεντάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Ήμασταν καλύτεροι μέσα στο παιχνίδι και ήμασταν έτοιμοι για ότι και να έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στο ματς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είμαστε μια ομάδα που πρωταρχικός μας ρόλος στο γήπεδο είναι οι αντεπιθέσεις. Έχουμε γρήγορους παίκτες μπροστά και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τα προβλήματα που έχουν στην άμυνα και μας βγήκε».

Για τις εντός έδρας επιτυχίες, επεσήμανε: «Έχουμε δείξει από την πρώτη αγωνιστική πως εδώ είναι δύσκολη έδρα. Τα μεγάλα παιχνίδια φτιάχνουν και τους παίκτες. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα κι έτσι και σήμερα καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι».

Για τα δικά του γκολ: «Για μένα το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν θέλω να πω αν έτυχε ή όχι. Κι εγώ κι ο Μπράνα (σ.σ. Ίλιτς) και ο Νόε (σ.σ. Ακόστα) και ο Τσάβες, έχουμε βάλει αρκετά γκολ. Το σημαντικό είναι πως δουλεύουμε σωστά σαν ομάδα».

Για το αν αυτοί οι τέσσερις είναι οι παίκτες – κλειδιά του ΠΑΣ: «Δεν είναι μόνο το κουαρτέτο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έρχονται από πίσω. Ολοι δουλεύουμε για την ομάδα. Δεν είναι κανείς πάνω από τον άλλον. Δουλειά μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να σκοράρουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πήγα να σουτάρω. Δεν πήγα να κάνω σέντρα πάντως. Οι περισσότεροι τερματοφύλακες περιμένουν τη σέντρα, το σπάσιμο της μπάλας. Εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό κι εκτέλεσα κατευθείαν».

Για την βελτίωσή του φέτος: «Οποιος δουλεύει θα καθιερωθεί. Η καθιέρωση έρχεται από τα παιχνίδια, αν είσαι σε κάθε ματς καλός είναι δύσκολο να βγεις από την ομάδα. Εμείς σαν ομάδα έχουμε κίνητρο να βγούμε πλέι-οφ, σωθήκαμε γρήγορα και βάλαμε στόχο τα πλέι-οφ, θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι πρεσάρει περισσότερο: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν κάνεις μόνο επίθεση. Δεν γίνεται να αμύνονται επτά και οκτώ παίκτες, πρέπει κι εμείς να έχουμε συμμετοχή. Τώρα είναι η δεύτερη χρονιά μου στη Σούπερ Λίγκα, φέτος ειμαι πιο έμπειρος. Στον Άρη έπαιζα και στο πλάι, τώρα παίζω στην κορυφή ή παίζουμε δυο κυνηγοί μπροστά».

Τέλος, για τη μάχη της πεντάδας, επεσήμανε: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα κρίνει αν η ομάδα θα μπει στα πλέι-οφ ή όχι. Στα μεγάλα παιχνίδια έχουμε δείξει πως είμαστε διαφορετική ομάδα, μακάρι να τα καταφέρουμε και σε αυτά».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved