Πανιώνιος: «Αγώνα δρόμου» ο Γιάννου

Πανιώνιος: «Αγώνα δρόμου» ο Γιάννου

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός των «κυανέρυθρων» υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι αμφίβολη

Δυσάρεστα ήταν τα… μαντάτα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη αναφορικά με τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό για την 30ή αγωνιστική. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είδε τον Απόστολο Γιάννου να επιστρέφει τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην ποδοκνημική που έχει προκληθεί από διάστρεμμα και πλέον κάνει «αγώνα δρόμου» προκειμένου να προλάβει το ματς με τον Τίτορμο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τους Νεοσμυρνιώτες αναφέρει: «Ο Απόστολος Γιάννου επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, μετά την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Ο διεθνής επιθετικός, επισκέφτηκε το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα. Όπως διαπιστώθηκε, ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην ποδοκνημική το οποίο προήλθε από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Πλέον γίνονται προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό».



ΑΕΚ – Μπανταλόνα: «Παρών» στη SUNEL Arena ο αρχηγός τριών τίτλων, Ντούσαν Σάκοτα
ΑΕΚ – Μπανταλόνα: «Παρών» στη SUNEL Arena ο αρχηγός τριών τίτλων, Ντούσαν Σάκοτα
Λεβαδειακός: Κάτοικος Λιβαδειάς ως το 2029 ο Βήχος
Λεβαδειακός: Κάτοικος Λιβαδειάς ως το 2029 ο Βήχος
Αυτοί είναι οι διαιτητές των 5-8 και των playout
Αυτοί είναι οι διαιτητές των 5-8 και των playout
Euroleague: Οι διαιτητές του Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
Euroleague: Οι διαιτητές του Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved