Πανθρακικός: «Φιλική» νίκη στην Πόλη

Πανθρακικός: «Φιλική» νίκη στην Πόλη

Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να φύγει νικήτρια από την αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη με 2-0

Μπορεί η Γαλατάσαραϊ να παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και χωρίς τους διεθνείς της παίκτες αλλά ένα φιλικό απέναντί της αποτελεί σημαντικό «τεστ» για οποιαδήποτε ομάδα. Έτσι, ο Πανθρακικός είχε την ευκαιρία να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του δύσκολου φινάλε του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος στο αθλητικό της κέντρο. Ο Μάνουελ Ρόκα λοιπόν είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 2-0 αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ντιγκινί ύστερα από ασίστ του Τζάνη, πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι Θρακιώτες στο δεύτερο 45λεπτο ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν έπειτα από σουτ του Κάσες, ο Χασομέρης έγινε κάτοχος της μπάλας και ανετράπη στην περιοχή, με τον ρέφερι να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ίγκορ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του φιλικού η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού, με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων να έχουν έναν εποικοδομητικό διάλογο και να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα, σχετικά με το ποδόσφαιρο κι όχι μόνο, με τους ιθύνοντες των Θρακιωτών να ευχαριστούν θερμά για την άψογη φιλοξενία.

Πανθρακικός (Χοσέ Μάνουελ Ρόκα): Πασχαλάκης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Βιγιαφάνες, Χρήστου, Ροτζέριο, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Μπάλντα, Τζάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν κι οι: Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Ηλιάδης, Σέτι, Ζδράβος, Μελίσσης και Κάσες.

Γαλατασαράι (Χαμζά Χαμζάογλου): Σινάν, Εμρέ Τοσούν, Κοράϊ, Τέλες, Γιεκτά, Τζεμαλί, Εμρέ Τσολάκ, Γιλμάζ, Ολτσάν, Πάντεφ.



Γερμανία: Η Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου με ασταμάτητο Χάρι Κέιν
Γερμανία: Η Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου με ασταμάτητο Χάρι Κέιν
Premier League: Με Χάαλαντ στην κορυφή μετά από 200 ημέρες
Premier League: Με Χάαλαντ στην κορυφή μετά από 200 ημέρες
Στοχεύει την ευρωπαϊκή υπέρβαση ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλ, ανανεώσε ο Γιάντσουκ
Στοχεύει την ευρωπαϊκή υπέρβαση ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλ, ανανεώσε ο Γιάντσουκ
Άγιος Δημήτριος: Νεκρός 25χρονος από επίθεση με μαχαίρι - Στο μικροσκόπιο και τα οπαδικά κίνητρα
Άγιος Δημήτριος: Νεκρός 25χρονος από επίθεση με μαχαίρι - Στο μικροσκόπιο και τα οπαδικά κίνητρα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved