Αρμάντο Πουλίδο: «Θέλω να παίξω ξανά»
Την ευκαιρία του στην Ευρώπη αναζητά ο Αρμάντο Πουλίδο, ο οποίος κάνει προπονήσεις στον Λεβαδειακό, μαζί με τον αδελφό του Άλαν.
Ο Αρμάντο δεν υπέγραψε στην ομάδα της Βοιωτίας, καθώς δεν υπήρχε θέση ξένου στο ρόστερ, ωστόσο συνεχίζει να προπονείται ελπίζοντας να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.
«Οι θέσεις ξένων είναι κατειλημμένες και είναι μπερδεμένο, αλλά άνοιξε μια πόρτα για μένα προκειμένου να κάνω προπονήσεις. Μου είπαν πως εξαρτάται από την κατάσταση της ομάδας και αποτελεί ευκαιρία για μένα. Η αλήθεια είναι πως θέλω να επιστρέψω σε καλό επίπεδο και να επανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου, για να παίξω και πάλι», ανέφερε στην ιστοσελίδα mediotiempo.com.
Ο 25χρονος άσος βρισκόταν στην Ιταλία το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με τον Άλαν, όπου έκαναν ατομικές προπονήσεις στο Μιλάνο.
«Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη και προπονούμασταν στην Ιταλία για έξι μήνες μόνοι μας. Και αυτό δεν είναι καλό, γιατί ο προπονητής δουλεύει μαζί σου σε συγκεκριμένους τομείς που θέλει από σένα στους αγώνες», επισήμανε.