Ολυμπιακός: Πιάνει… Λιμάνι ο Γιαννιώτας

Ολυμπιακός: Πιάνει… Λιμάνι ο Γιαννιώτας

Μία… ανάσα από την μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί τη δεδομένη στιγμή, προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» να είναι η κατάκτηση του νταμπλ, προκειμένου να συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο η συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν ετοιμάζονται για την επόμενη… μέρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης από την Φορτούνα Ντίσλεντορφ και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους Αρκάδες, το απόγευμα της Πέμπτης (19/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επαφή με τον διεθνή άσο και τον εκπρόσωπό του.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε μείνει εκτός αποστολής, στον αγώνα για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική, ωστόσο, έδωσε το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο και στο περιθώριο του ματς, είχε επαφή με τον διοικητικό ηγέτη των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας με την γερμανική ομάδα, μια και ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Πάντως, οι άνθρωποι της Φορτούνα δεν εμφανίζονται… αρνητικοί για την μεταγραφή.



Ολυμπιακός: Στη λίστα της Μίλαν για το καλοκαίρι ο Πιρόλα
Ολυμπιακός: Στη λίστα της Μίλαν για το καλοκαίρι ο Πιρόλα
Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση για Αντίνο»
Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση για Αντίνο»
Άρης: Πρόβλημα με Μισεουί, ακολούθησε θεραπεία
Άρης: Πρόβλημα με Μισεουί, ακολούθησε θεραπεία
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, δεν είναι στη φύση μου»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, δεν είναι στη φύση μου»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved