Γκόμες στο Onsports: «Τα πάντα στην Κέρκυρα»

Γκόμες στο Onsports: «Τα πάντα στην Κέρκυρα»

Ο Μάθιου Γκόμες μίλησε στο Onsports για το εξαιρετικό σερί της Κέρκυρας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και για το που μπορεί να φτάσει τόσο η ομάδα του όσο και ο ίδιος!

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, η Κέρκυρα έφτασε στους 37 βαθμούς. Αν υπολογίσει κανείς πως στην 26η θα αντιμετώπιζε τη Νίκη Βόλου, αυτόματα οι «Φαίακες» πάνε στους 40! Εξασφαλίζουν στην ουσία την παραμονή τους και πλέον, πιο ήρεμοι, κοιτάζουν μπροστά. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Γρηγορίου, ο Μάθιου Γκόμες, μίλησε στο Onsports για την πορεία τόσο της Κέρκυρας όσο και του ίδιου.

Ο 30χρονος μπακ-χαφ των «Φαιάκων» τόνισε πως τώρα είναι η ώρα που θα… φανεί τι ακριβώς μπορεί να πετύχει η ομάδα του. Να κάνει το κάτι παραπάνω από την πρώτη χρονιά επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα ή να… συμβιβαστεί με την εύκολη παραμονή που φαίνεται να εξασφάλισε. Παράλληλα, ο Γκόμες μίλησε και για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και για τις συνθήκες που συναντά κανείς στην Κέρκυρα για να παίξει ποδόσφαιρο, τις οποίες χαρακτήρισε κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Τέλος, μίλησε και για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς κόσμο, λέγοντας πως αδυνατεί να καταλάβει το γιατί να ισχύσει το ίδιο μέτρο για όλες τις ομάδες…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάθιου Γκόμες στο Onsports

Συνεχίσατε το καλό σερί και τις νίκες, ως που μπορεί να φτάσει η Κέρκυρα;

«Σήμερα το πρωί, κοιτούσα για... πλάκα τη βαθμολογία στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε τρίτοι πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Η ομάδα, λοιπόν, μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά πολύ καλό. Τώρα θα φανεί αν μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα επάνω ή αν θα συμβιβαστούμε με την παραμονή».

Για εσάς ακολουθεί αγώνας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μπορεί η Κέρκυρα να πάρει κάτι από αυτό το ματς;

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ο προπονητής μας τώρα μπορεί να δώσει χρόνο σε αρκετούς παίκτες, αλλά εμείς σε κάθε περίπτωση θα πάμε εκεί για να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ δυνατά γιατί δεν θέλει να τον φτάσει ο Παναθηναϊκός και να χάσει το πρωτάθλημα. Οπότε δεν θα είναι εύκολο για εμάς».

Οι προσωπικοί σου στόχοι πως διαμορφώνονται; Θέλεις να παραμείνεις στην Κέρκυρα;

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό φυσικά ισχύει και για εμένα. Θέλω να πω κάτι που πρέπει να το μάθουν όλοι, για την ομάδα μου. Αυτή η Κέρκυρα, έχει ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Καλό προπονητή, καλό πρόεδρο, σταθερή διοίκηση που δεν καθυστερεί τις πληρωμές, καλή ζωή. Όσο για εμένα, το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό. Αν δεν κάνω το βήμα παραπάνω για μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ίσως εξετάσω το ενδεχόμενο να υπογράψω ένα συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων χρόνων με την Κέρκυρα. Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα».

Στο ματς με τον ΟΦΗ έχασες πέναλτι, αλλά τελικά κατάφερες να σκοράρεις…

«Στενοχωρήθηκα για το πέναλτι, αλλά όχι πολύ. Έβαλε το γκολ ο Αλέξης (σ.σ. Κόντος), οπότε πάλι καλά (σ.σ. γέλια). Βέβαια και το γκολ που πέτυχα με έκανε χαρούμενο, περισσότερο από άλλες φορές γιατί στις προπονήσεις δουλεύουμε αυτή τη φάση στα κόρνερ και είμαι χαρούμενος που βγήκε τέλεια και κατάφερα να βάλω το γκολ στον ΟΦΗ. Θέλω να πω πως αυτό το γκολ το αφιερώνω σε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ιδιαίτερος για εμένα».

Πως σου φάνηκε να παίζετε χωρίς κόσμο;

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί η Κέρκυρα αλλά κι άλλες ομάδες, θα πρέπει να παίζουν χωρίς κόσμο από τη στιγμή που δεν έκαναν κάτι παράνομο. Σε κάθε περίπτωση, άλλοι είναι οι αρμόδιοι και θα πρέπει να αποφασίσουν για το καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».



Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved