Ρατς: «Να αναλάβουμε την ευθύνη»

Ρατς: «Να αναλάβουμε την ευθύνη»

Ο ΠΑΟΚ έχασε από δικά του λάθη, στο ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (4-3), σύμφωνα με τον Ρουμάνο αμυντικό

Στην συνολική ανασταλτική λειτουργία όλης της ομάδας στάθηκε ο Ραζβάν Ρατς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη  Λεωφόρο με 4-3. Ο Ρουμάνος αμυντικός του «Δικεφάλου» επεσήμανε πως οι παίκτες είναι οι… πιο ένοχοι αυτής της κατάστασης και θα πρέπει όλοι να αναλάβουν την ευθύνη.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sportday»:

«Ειδικά μετά την απόδοσή μας μέχρι το 1-2 δεν αξίζαμε τέτοιο αποτέλεσμα. Αλλά κάθε ήττα είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Γιατί όμως ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την εικόνα στην άμυνα; «Την ευθύνη της άμυνας δεν την έχουν μόνο όσοι παίζουν πίσω στην τετράδα. Όσο κάποιοι από εμάς χωρίς να μετράει η θέση, κάνουμε κάποιες κινήσεις θα δεχόμαστε τέτοια γκολ. Όλες οι κινήσεις μετράνε για να μη δώσουμε ευκαιρία αντιπάλους να κάνουν φάσεις. Γι’ αυτό πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί».

Και μέχρι πότε ένα διαπιστωμένο πρόβλημα που έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους αλλά δεν ξεπεράστηκε θα «βασανίζει» τον ΠΑΟΚ; «Δεν μπορώ να δω το μέλλον. Το κακό είναι ότι είμαστε σε κακή κατάσταση, όχι επειδή παίζουμε άσχημα, αλλά γιατί δεχόμαστε πολλά γκολ κι έχουμε άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη γιατί εμείς είμαστε οι πιο ένοχοι σε όλη αυτή την κατάσταση και πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κακή περίοδο».

Για τον κόσμο: «Όσο βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να έχει τέτοια αποτελέσματα θα έχουν και τέτοιες αντιδράσεις. Από την άλλη και οι μεγαλύτερες ομάδες έχουν τέτοιες περιόδους. Και η Ρεάλ ήταν πρώτη πριν δυο εβδομάδες και τώρα είναι δεύτερη».

Τελικά ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερους παίκτες ή καλύτερη ομάδα; «Όχι, δεν έχει καλύτερη ομάδα. Εμείς χάσαμε από τα δικά μας λάθη».



Η τετράδα στο χέρι του Παναθηναϊκού
Η τετράδα στο χέρι του Παναθηναϊκού
«Η Χάποελ δίνει 10 εκατομμύρια για 2,5 χρόνια και ένα τελεσίγραφο στον Χέιζ»
«Η Χάποελ δίνει 10 εκατομμύρια για 2,5 χρόνια και ένα τελεσίγραφο στον Χέιζ»
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Φωτιάς στην Τούμπα, με τον Βεργέτη στο VAR
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Φωτιάς στην Τούμπα, με τον Βεργέτη στο VAR
Χάντμπολ: Ώρα τίτλου για ΑΕΚ και Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή
Χάντμπολ: Ώρα τίτλου για ΑΕΚ και Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved