Ολυμπιακός: Σχέδια... με Χάρα

Ολυμπιακός: Σχέδια... με Χάρα

Ο Φράνκο Χάρα αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη που θα ηγηθεί των επιθετικών ενεργειών του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, μετά την απουσία του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στη δεύτερη «μάχη» με την Ένωση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, το απόγευμα της Τετάρτης (11/3) στο ΟΑΚΑ. Ο «πιστολέρο» πέραν της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο» θα απουσιάσει και από τα ματς με την Skoda Ξάνθη, τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα και ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αργεντίνο φορ.

Ο Φράνκο Χάρα έχει τον πρώτο… λόγο, έναντι του Χόρχε Μπενίτες, αλλά και του Δημήτρη Διαμαντάκου, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξετάζει το ενδεχόμενο και του Ιμπραΐμ Αφελάι στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Μέγιερι αναμένεται να βρίσκεται στον «άσο», καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του Κυπέλλου, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Λεάντρο Σαλίνο, μετά την απουσία του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Παράλληλα, αλλαγή ετοιμάζεται και στο κέντρο της άμυνας, καθώς αυτή την στιγμή προβάδισμα έναντι του Φελίπε Σαντάνα έχει ο Αλμπέρτο Μποτία, παρά την πολύμηνη απουσία του και θα είναι στο… πλευρό του Δημήτρη Σιόβα. «Κλειδωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αρτούρ Μαζουάκου στα αριστερά, ενώ στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Γιάννης Μανιάτης και Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, με τον Τζίμι Ντουρμάζ στα αριστερά και τον Ματιέ Ντοσεβί στα δεξιά, σε περίπτωση που επιλεγεί ο Ιμπραΐμ Αφελάι στην επίθεση. Αν ο Ολλανδός… γυρίσει στα πλάγια, τότε, εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Γάλλος μέσος.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved