Βενέτης: «Θέλω να μείνω στην Κέρκυρα»

Βενέτης: «Θέλω να μείνω στην Κέρκυρα»

Παράδεισο… χαρακτήρισε το κλίμα που έχει βρει στην Κέρκυρα ο Τάσος Βενέτης.

Ο Έλληνας άσος των «Φαιάκων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 24 FM» και αναφέρθηκε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη των νησιωτών, 1-0 επί του Παναιτωλικού, αλλά και τη «μάχη» της ομάδας του Ιονίου για την παραμονή στην Super League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος μίλησε για:

Το «διπλό» κόντρα στον Παναιτωλικό: «Πήγαμε πολύ καλά διαβασμένοι. Για πρώτη φορά παίξαμε 3-5-2 και τους πιάσαμε αδιάβαστους. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Μέχρι να καταλάβουν τι σύστημα παίζουμε. Στην αρχή φαινόταν να τα έχουν λίγο χαμένα. Και εμείς το λέγαμε ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι από την μέση και μπροστά έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, είχαμε δύο εβδομάδες γι’ αυτό».

Το πώς είχαν… διαβάσει τον Παναιτωλικό: «Επειδή σε κάθε παιχνίδι κάνουμε ανάλυση από βίντεο είχαμε δει ότι ο Παναιτωλικός παίζει πολύ κλειστά με τους δύο περιφερειακούς. Εκεί δώσαμε βάρος και τους κλείσαμε με τα τρία στόπερ και γυρνούσε σαν τέταρτος στόπερ ο μπακ. Είχαμε και την τύχη να μην έχει και κόσμο το γήπεδο γιατί οι φίλαθλοι είναι ο δωδέκατος παίκτης εκεί. Αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις, δεν απειληθήκαμε καθόλου, από μία ομάδα που όπως είπαμε ήταν η πιο φορμαρισμένη».

Το αν η Κέρκυρα είναι κοντά στην παραμονή: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά στον στόχο μας. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι που είναι τελικός. Αν κερδίσουμε τον ΟΦΗ και σε συνδυασμό με τους τρεις βαθμούς της Νίκης πάμε στους 40 και ελπίζω μετά να μας φύγει το άγχος. Θέλω να πιστεύω ότι με 40 βαθμούς θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να μην σωθούμε».

Το αν είναι ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που παίζουν: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ειδικά στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Κάνουμε φάσεις και δημιουργούμε ευκαιρίες. Όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς έχουμε μεταπτώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι από τώρα και στο εξής θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Τις διακοπές στο πρωτάθλημα και τις άδειες κερκίδες: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μία εβδομάδα παίζουμε, μία όχι. Φιλικά στο νησί δεν μπορούμε να κάνουμε. Το πιο εύκολο είναι να πάρουμε το καράβι και να πάμε στα Γιάννινα ή στο Αγρίνιο. Μία προπόνηση χάνεις και βγαίνεις από τον ρυθμό που λέει ο λόγος, όχι να χάνεις παιχνίδι. Είναι θλιβερά γεγονότα, τόσα χρόνια επαγγελματίας δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Ναι μεν καταδικάζουμε όσα γίνονται, αλλά από την άλλη να παίζεις σε άδειο γήπεδο είναι πάρα πολύ άσχημο. Βγήκαμε να παίξουμε και ήταν λες και παίζαμε φιλικό. Εμάς μας βοήθησε που δεν είχε κόσμο, αλλά ήταν πάρα πολύ άσχημο. Να ακούγονται μόνο οι φωνές μας».

Την θητεία του στην Σκωτία: «Ήταν πολύ ωραία χρόνια, φανταστικά. Τι να πω;».

Την πορεία του στην Κέρκυρα: «Έχω έξι χρόνια εδώ. Πρώτα ο Θεός να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα ήθελα να μείνω εδώ. Είναι οικογενειακό το κλίμα στην ομάδα. Όπως είναι το κλίμα εδώ για μένα είναι παράδεισος».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved