Παναιτωλικός: Κανονικά ο Λαζάρ

Παναιτωλικός: Κανονικά ο Λαζάρ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κοστίν Λαζάρ στην προπόνηση της Πέμπτης (5/3) στον Παναιτωλικό.

Ο Ρουμάνος μέσος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ακολούθησε την Πέμπτη τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι στην διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση της Κυριακής (8/3) με την Κέρκυρα στο γήπεδο του Αγρινίου, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα είναι στην αποστολή, μια και έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων.

Παράλληλα, μέσος της προπόνησης ακολούθησε ο Μορένο, εν αντιθέσει με τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, ακολούθησε πρόγραμμα ταχύτητας και σπριν, ενώ ακολούθησε τακτική στην επίθεση και διπλό διάρκειας 20 λεπτών. Η προετοιμασία των «καναρινιών» θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής (6/3), όπου στις 16:00 οι παίκτες του Παναιτωλικού θα γυμναστούν στο Emileon.



Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος»
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος»
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved