ΠΑΟΚ: Η… μάχη για τον MVP

ΠΑΟΚ: Η… μάχη για τον MVP

Οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ και Νομπόα διεκδικούν τις ψήφους των φίλων του «Δικεφάλου» για την ανάδειξη του κορυφαίου για τον Φεβρουάριο

Χωρίς την παρουσία επιθετικού και με τους παίκτες που αγωνίζονται από τη μέση και πίσω να κυριαρχούν στις υποψηφιότητας, διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP του ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ και Νομπόα διεκδικούν την ψήφο των φίλων του «Δικεφάλου» που μπορούν να επιλέξουν τον κορυφαίο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Μήνας με ανάμεικτα συναισθήματα για την ομάδα μας ο Φεβρουάριος, ο οποίος εν τέλει ολοκληρώθηκε με 4 αγώνες καθώς η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη δεν πραγματαοποιήθηκε λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος. Δύο βαριές ήττες μία ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό και μία άνετη επικράτηση στην Βέροια είναι ο απολογισμός.  Το paokfc.gr  όπως κάνει κάθε μήνα σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας για το εν λόγω χρονικό διάστημα.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές διεκδικούν και τον Φεβρουάριο το βράβειο. Πρώτος υποψήφιος ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος, νικητής του MVP Ιανουαρίου, μπορεί να κάνει το repeat. Εντυπωσιακές επεμβάσεις και σταθερότητα, με αποκορύφωμα την απόδοση του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου και αναδείχθηκε Fans Man of the Match. Δεύτερος της “παρέας” ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος εκτός από την σταθερότητα που προσφέρει στα μετόπισθεν έχει αρχίσει να βρίσκει και ρυθμό στο σκοράρισμα καθώς σημείωσε ένα εξαιρετικό τέρμα με γυριστή κεφαλιά κόντρα στην Βέροια.

Σειρά παίρνει ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας μπακ έχει εξελιχθεί σε πασπαρτού για την άμυνα της ομάδας μας, αφού φέτος έχει παίξει και τις τρεις θέσεις. Τον Φεβρουάριο έπαιξε δύο παιχνίδια ως δεξί και δύο ως αριστερό μπακ, έτρεξε πολύ, βοήθησε την ομάδα σε άμυνα και επίθεση και στην Βέροια η παρουσία ήταν καταλυτική με δύο άσιστ. Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει για πρώτη φορά ο νεοφερμένος Κριστιάν Νομπόα. Ο μέσος από το Εκουαδόρ δείχνει να προσαρμόζεται πλέον στην καινούργια του ομάδα και συνεχώς παρουσιάζεται βελτιωμένος. “Πνίγει” τον αντίπαλο στο κέντρο, προωθεί το παιχνίδι της ομάδας και όπως απέδειξε στην Βέροια μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός στο σκοράρισμα. Γκολ σπάνιας ομορφιάς μετά από ασίστ του Σκόνδρα, τέρμα το οποίο αναδείχθηκε Best Goal της αγωνιστικής.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr και επιλέξτε τον δικό σας πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για τον Φεβρουάριο.
Ψηφίστε τον MVP του Φεβρουαρίου
Σαρλ Ιτάνζ
Γιάννης Σκόνδρας
Μιγκέλ Βίτορ
Κριστιάν Νομπόα».



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved