Λαμπρόπουλος: «Δικαιωμένος που έμεινα στον ΟΦΗ»

Λαμπρόπουλος: «Δικαιωμένος που έμεινα στον ΟΦΗ»

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τον Ιανουάριο είχε πρόταση από ομάδα της Super League για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά όπως τόνισε προτίμησε τη δυναμική του ΟΦΗ και αισθάνεται δικαιωμένος.

Ο Έλληνας άσος, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για την παραμονή του στην ομάδα του Ηρακλείου, τον δύσκολο αγώνα που κάνουν οι «ασπρόμαυροι» αλλά και το πώς ο Όμιλος μπορεί να σώσει την χρονιά.

Αλήθεια, πόση υπομονή μπορεί να έχει ένας παίκτης υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες;

«Αντέχουμε. Έχουμε υπομονή γαϊδάρου! Ας όψεται η διάθεση του κόουτς, το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας και η περηφάνια του κόσμου που μας βλέπει στον δρόμο και μας βγάζει την πιο θετική ενέργεια από ποτέ. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας!».

Συγγνώμη, θες να μου πεις πως όλο αυτό το διάστημα δεν «έτρεξε» στο μυαλό σου ή σκέψη της αποχώρησης; Πόσω μάλλον όταν τον Ιανουάριο 4-5 πρώην συμπαίκτες σου έφυγαν;

«Ειλικρινά, όχι! Ειλικρινά αισθάνομαι δικαιωμένος που έχω μείνει ακόμη στην ομάδα. Υπήρχε μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον χειμώνα επίσημη πρόταση από ομάδα της Super League, αλλά προτίμησα τη δυναμική του ΟΦΗ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και είμαι ακόμη εδώ διότι πιστεύω πως αν μας επιστρέψουν τους βαθμούς, η ομάδα θα σώσει τη χρονιά!».

Είσαι από τους πρεσβύτερους στα αποδυτήρια του ΟΦΗ. Τι λες στα νέα παιδιά για να τους διατηρήσεις το ηθικό ακμαιότατο από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ούτε τα... βασικά;

«Ότι το μεγαλύτερό κίνητρό τους στην παρούσα φάση δεν είναι τόσο οι χρηματικές απολαβές όσο ότι από τις τωρινές τους εμφανίσεις να προσπαθήσουν να "χτίσουν" το μέλλον τους. Και φυσικά ότι θα δώσουμε μία μάχη μέχρι τέλους και αν είναι να πέσουμε, θα το κάνουμε με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι!».

Δεν φαντάζουν ολίγον τι ρομαντικά όλα αυτά την ώρα που δεν έχετε χρήματα ούτε για βενζίνη (σ.σ.: τρόπος του λέγειν);

«Μπορεί, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να ζω με τη ρήση "κάθε εμπόδιο για καλό". Δύο φορές το γόνατό μου έγινε σμπαράλια και όμως είμαι ακόμη εδώ. Πιο... ζεσταμένος από ποτέ για να παίξω μπάλα. Να το χαρώ!». Και φυσικά η λέξη «προσφυγή» δεν βγήκε από το στόμα μας. Δεν μας έδωσε το δικαίωμα...»

Η κρίση αναδεικνύει ευκαιρίες! Συμφωνείς με αυτό το μότο, βλέποντας τρία 20χρονα κοπέλια στην άμυνα και όχι μόνο;

«Εννοείται! Μπολάκης, Δαμιανάκης και Φαζός κατά κύριο λόγο έχουν αρπάξει την ευκαιρία για να εμφανιστούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Το βάρος της φανέλας του ΟΦΗ δεν τους "έπνιξε". Απεναντίας, τα παιδιά έχουν δώσει το 101% των δυνατοτήτων τους και παίζουν τόσο για την ομάδα, όσο και για το μέλλον τους...».

Γκατούζο;
«Ουδέν σχόλιον!»

Μαχλάς;
«Αν δεν υπήρχε αυτός...».

Αναστόπουλος;
«Ο άνθρωπός μας!»

Ο κολλητός σου;
«Κουτσιανικούλης».



Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved