ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει το θέμα Βρύζα

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει το θέμα Βρύζα

Μια εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την παραίτηση του Ζήση Βρύζα από την θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του.

Η πρώτη τοποθέτηση επί του θέματος έγινε την Τρίτη (24/2) από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος μίλησε για την πρόθεση της διοίκησης να αλλάξει τη γνώμη στον Βρύζα.

«Είναι η αλήθεια πως στην περίπτωση του Ζήση Βρύζα θελήσαμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να αξιολογήσουμε και τους λόγους και το κατά πόσο οι λόγοι είναι αδύνατον να επιλυθούν, που τον οδήγησαν να πάρει μια απόφαση που θα φανεί αν είναι εν θερμώ ή όχι. Για μας η αξιολόγηση των λόγων μιας τέτοιας απόφασης έχει πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα ώστε να πάρουμε μια απόφαση όχι απαραίτητα γρήγορη, αλλά σε κάθε περίπτωση σωστή και δίκαιη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που και προσφορά και ιστορία μεγάλη έχει στο σύλλογο και τέτοιου είδους κεφάλαια είναι σημαντικό –όσο μεγάλη κι αν είναι η πίεση του κόσμου, σε μια περίοδο που τα αποτελέσματα της ομάδας προκαλούν αντιδράσεις- να μην τα αδικούμε με τη στάση μας.

Για το λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε κάτι τελεσίδικο, γιατί γίνονται όλες οι εσωτερικές συζητήσεις ώστε η απόφαση που θα παρθεί να είναι και αυτή που θα σηματοδοτήσει το σωστό για το σύλλογο και θα είναι ώριμη, δίκαιη και συνειδητή απόφαση, η οποία ακόμη και με τη στενοχώρια που θα προκαλέσει, να προσθέσει κάτι στο χτίσιμο της επόμενης μέρας», ανέφερε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ.

Για το πότε θα ληφθεί τελική απόφαση, σημείωσε: «Με χρονοδιάγραμμα όχι πολύ μακρινό ακόμη. Κανένας δε θέλει να μένει ανοιχτό ένα τέτοιο ζήτημα. Ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπορούμε να πούμε κάτι πιο επίσημο».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ εναντίον του Βρύζα, τόνισε: «Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, το ποδόσφαιρο απευθύνεται στον κόσμο. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει βιομηχανία θεάματος, βιομηχανία ποδοσφαίρου. Οπότε είναι λογικό και οι απόψεις του κόσμου να έχουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στην καθημερινότητα μιας ομάδας. Όμως οι απόψεις του κόσμου δεν είναι αυτές, οι οποίες φέρνουν ή διώχνουν ένα στέλεχος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έχει και μεγαλομέτοχο και μια διοίκηση η οποία είναι εδώ για να πάρει αποφάσεις, με γνώμονα το καλό.

Είναι λογικό το κοινό αίσθημα να επηρεάζεται πάρα πολύ και από τα αποτελέσματα, όμως όπως είναι λογικό το κοινό να μη γνωρίζει όλα όσα γίνονται μέσα σε μια ΠΑΕ, ενδεχομένως να μην μπορεί πάντα να αξιολογήσει και σωστά την πορεία, την προσφορά και την εντιμότητα κάποιου στελέχους. Θα είναι πάρα πολύ άδικο να φανεί ότι οποιαδήποτε απόφαση του Ζήση Βρύζα θα παρθεί μόνο για να ικανοποιήσει την κοινή γνώμη. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί, θα παρθεί με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας, σήμερα και στο μέλλον. Και πάντα κάτω από το πρίσμα ότι τώρα χτίζεται μια ομάδα με γερές βάσεις, η οποία ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της, στα επώδυνα διαστήματα, θα έχει να υπερηφανεύεται ότι πατάει πάνω σε αρχές και κανόνες που έχει βάλει η ίδια».

Τέλος, για το αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιμείνει στο μοντέλο λειτουργίας με τεχνικό διευθυντή, είπε: «Βέβαια ναι. Δεν τίθεται αμφιβολία επ’ αυτού. Ανεξάρτητα ποιό θα είναι το πρόσωπο, ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή είναι πάρα πολύ σημαντικός και στην ισχύουσα, αλλά και την μελλοντική δομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».



Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved