Super League: Στα… μαλακά ο ΟΦΗ

Super League: Στα… μαλακά ο ΟΦΗ

Με βάση τα όσα έγιναν στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς με τον Παναθηναϊκό, η ποινή αποκλεισμού της έδρας του ΟΦΗ για μια αγωνιστική θεωρείται ως και… ελαφρά για τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδό του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, φοβόταν για τα χειρότερα. Οι Κρητικοί μπορούσαν να τιμωρηθούν μέχρι και με τρεις αγωνιστικές τιμωρία της έδρας και πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε πως το «Γεντί Κουλέ» θα κλείσει μόνο για μια αγωνιστική και πως η ΠΑΕ θα πληρώσει 25.000 ευρώ. Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Ατρόμητο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 24ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε».



Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
ΑΕΚ - Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς δέκα παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Θεσσαλονικείς
ΑΕΚ - Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς δέκα παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Θεσσαλονικείς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved