ΑΕΛ Καλλονής:  Χωρίς Αγρίτη στην Κέρκυρα

ΑΕΛ Καλλονής: Χωρίς Αγρίτη στην Κέρκυρα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία  της Καλλονής, για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα, στην Κέρκυρα. 

Ο Ανέστης Αγρίτης, δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και έμεινε εκτός αποστολής.  Στην Μυτιλήνη, έμεινε και ο Στρατής Βαλιός ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας λόγω τραυματισμού.

Αλλά προβλήματα, για τον Βαγγέλη Βλάχο, δεν υπάρχουν. Στην δύσκολη αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων, στην Καλλονή, θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι πιθανό να τους φανεί χρήσιμο για την δύσκολη συνέχεια.  

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Κέρκυρα είναι η εξής: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Χουάνμα και Πετρόπουλος.



Ώρες κοινής ησυχίας: Ποιες είναι πλέον - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
Ώρες κοινής ησυχίας: Ποιες είναι πλέον - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
ΔΕΑΒ: Χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
ΔΕΑΒ: Χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
Elite League: Στη Λευκάδα το Final-4
Elite League: Στη Λευκάδα το Final-4
Τένις: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Μπαδόσα
Τένις: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Μπαδόσα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved