Λαμπρόπουλος: «Δεν νιώσαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ»

Λαμπρόπουλος: «Δεν νιώσαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ»

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» θεώρησαν πως θα κερδίσουν εύκολα τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον μέσο των Κρητικών

Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν πίστευε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ότι θα χάσει ο ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο ίδιος. Ο μέσος των Κρητικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επεσήμανε πως η ομάδα του Ηρακλείου δεν αισθάνθηκε πίεση από τους Θεσσαλονικείς, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Αναστόπουλου και Μαχλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ δεν δικαιολόγησε τη δεύτερη θέση που έχει στο πρωτάθλημα. Δεν νιώσαμε πίεση σε κανένα σημείο ότι θα χάναμε ούτε καν την ισοπαλία, αν εξαιρέσεις μόνο δέκα λεπτά μετά το 2-1. Πολύ δύσκολα θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ κακό ματς από πλευράς ΠΑΟΚ. Από την αρχή ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε. Δεν πίστευα ούτε μια στο εκατομμύριο ότι θα χάσουμε. Είχαν τη ψυχολογία ότι θα μας κερδίσουν εύκολα και αυτό μας έδωσε ένα πλεονέκτημα. Δεν παρατήρησα κακές σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ, άπλα μπορεί να ήταν κακή μέρα για αυτούς και ήταν ένα άσχημο παιχνίδι από πλευράς τους».

Για την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ: «Από τη στιγμή που πήραμε την απόφαση να μείνουμε θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.Τα προβλήματα είναι έξω από τα γήπεδο. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη όταν αγωνιζόμαστε».

Για τη συμβολή του Νίκου Αναστόπουλου: «Η μεγαλύτερη τύχη είναι ο προπονητής. Η συμβολή του είναι τεράστια. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν ήταν ο κύριος Αναστόπουλος. Είναι απίστευτος διαχειριστής τέτοιων καταστάσεων».

Για τις οφειλές της διοίκησης προς τους παίκτες: «Ελάχιστα χρήματα έχουμε πάρει αυτό το διάστημα. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας πώς να σώσουμε την ομάδα. Τα υπόλοιπα θέματα τα χειρίζεται η διοίκηση. Ξέρουμε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σωθεί η ομάδα».

Για την παραμονή στη Super League: «Θεωρώ ότι είναι δύσκολο με 13 βαθμούς να μείνουμε στη κατηγορία, αλλά αν πάρουμε κάποιους βαθμούς πίσω από αυτούς που έχουν αφαιρεθεί μπορούμε να το πολεμήσουμε. Αν τους πάρουμε όλους τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται από έμπειρους παίκτες αλλά και οι μικροί βρίσκονται χρονιά στον ΟΦΗ και αυτό βοηθάει».

Για την παρουσία του Νίκου Μαχλά: «Είναι ο μόνος που τρέχει. Γίνεται μια συνολική προσπάθεια αλληλένδετη με το Μαχλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κερδίσαμε χθες και πήρε κουράγιο ο Μαχλάς και οι υπόλοιποι της διοίκησης».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved