ΟΦΗ: Κανονικά… με ΠΑΟΚ!
Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο διεξαγωγής της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Τετάρτης (4/2) στις 17:15 στο «Γεντί Κουλέ».
Οι Κρητικοί διανύουν κρίσιμες μέρες, όσον αφορά στο μέλλον τους στην Super League, καθώς τα οικονομικά προβλήματα δυσχεραίνουν σε μεγάλο βαθμό την… πορεία της ομάδας στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Ο Όμιλος κινδυνεύει με αποχώρηση από το πρωτάθλημα, λόγω των οφειλών, οι οποίες δεν επέτρεψαν τον ορισμό του ματς με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο αγώνας της Τετάρτης (4/2) απέναντι στον «Δικέφαλο» αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά, καθώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όρισε τον Γιώργο Κομίνη ως «άρχοντα», με βοηθούς τους Ποντίκη και Κουρομπύλια.