Παναθηναϊκός: «Γκάζια» Βόκολου στους παίκτες

Παναθηναϊκός: «Γκάζια» Βόκολου στους παίκτες

Βαρύ ήταν το κλίμα την Παρασκευή (30/1) στο Κορωπί μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο από την Ξάνθη, καθώς έγινε ευρεία σύσκεψη, ενώ δεν έλειψαν και τα... γκάζια προς τους παίκτες.

Η δυσφορία στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι μεγάλη και το πρωί στο Κορωπί έγινε ευρεία σύσκεψη παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου, Σαραβάκου, Αναστασίου. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η αντιμετώπιση του αγώνα από τους παίκτες, οι οποίοι δεν πάλεψαν για την πρόκριση. Η εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη έδειξε μια νοοτροπία που δεν ταιριάζει στο μέγεθος και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Μετά τη σύσκεψη, ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε να μιλήσει στους παίκτες, σε σκληρούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Ο τεχνικός διευθυντής επισήμανε πως κάποιοι παίκτες θα πάψουν πλέον να υπολογίζονται στα βασικά πλάνα.

«Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος και το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για την ομάδα αυτή. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν που παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα. Επίσης, επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μην νομίζετε ότι η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και αυτοί που μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.Ράντονιτς: «Ενέργεια, συγκέντρωση και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά»
Ράντονιτς: «Ενέργεια, συγκέντρωση και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά»
NBA: Πήραν το ντέρμπι οι Κινγκς - Τα αποτελέσματα (videos)
NBA: Πήραν το ντέρμπι οι Κινγκς - Τα αποτελέσματα (videos)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/01)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/01)
Αυξάνονται κατά 9,6% οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών
Αυξάνονται κατά 9,6% οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών