Αναστόπουλος: «Περιμένουμε νέους με Ατρόμητο»

Αναστόπουλος: «Περιμένουμε νέους με Ατρόμητο»

Μεταγραφική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές θέλει ο ΟΦΗ σύμφωνα με τον προπονητή του, που επεσήμανε πως δεν αποκλείεται μέχρι το ματς με τους Περιστεριώτες να έχουν γίνει κάποιες κινήσεις

Την ανάγκη ενίσχυσης του ΟΦΗ σε όλες τις γραμμές επεσήμανε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την νίκη επί του Πανθρακικού με 1-0 και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Μάλιστα, ο «αλενατόρε» υπογράμμισε πως υπάρχει πιθανότητα απέναντι στον Ατρόμητο να έχει στη διάθεσή του νέους ποδοσφαιριστές.

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαστε "αναγκασμένοι" να συνεχίσουμε στο μέτρο του εφικτού. Περάσαμε στους "8" με δύο νίκες απέναντι στον Πανθρακικό. Δεν θα αδιαφορήσουμε για το Κύπελλο. Στην κατάστασή μας όμως η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Μπράβο για την πρόκριση. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στη βασική μας προτεραιότητα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Μερεμπασβίλι και ελπίζουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το θέμα των μεταγραφών σημείωσε: «Τις επόμενες μέρες πιστεύω να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μεταγραφές. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί. Ίσως να υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 2 Φεβρουαρίου».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ημέρα γεμάτη εκπλήξεις και δώρα στη SUNEL Arena | Όλες οι λεπτομέρειες
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ημέρα γεμάτη εκπλήξεις και δώρα στη SUNEL Arena | Όλες οι λεπτομέρειες
AEK: Χωρίς Νάναλι κόντρα στον Ολυμπιακό
AEK: Χωρίς Νάναλι κόντρα στον Ολυμπιακό
Απίστευτη ατυχία για Άπλμπι (Video)
Απίστευτη ατυχία για Άπλμπι (Video)
Ο Αλβέρτης βράβευσε τους αποφοίτους του PAO BC Academy
Ο Αλβέρτης βράβευσε τους αποφοίτους του PAO BC Academy
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved