Ταουσιάνης: «Πήραμε ανάσα»

Ταουσιάνης: «Πήραμε ανάσα»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη υποστήριξε πως η νίκη της ομάδας του επί του Πλατανιά ήταν μια πολύ μεγάλη και βαθιά ανάσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης:

«Σαφώς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως θ’ ακολουθήσουν πολλά τέτοια στη συνέχεια. Από τη μία εμείς δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να απομακρυνθούμε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, κι από την άλλη ο Πλατανιάς, που άρχισε να αισθάνεται στην πλάτη του κι αυτός τη ζώνη του υποβιβασμού, καθόριζε αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε ένα τέτοιο λοιπόν παιχνίδι με τη ψυχοσύνθεση που πρέπει να έχεις ξεκινήσαμε με τις χειρότερες συνθήκες. Δεχθήκαμε ένα γκολ με την έναρξη του παιχνιδιού και αυτό συνέβαλε πάρα πολύ στο η αντίδρασή μας από εκεί και μετά να είναι σπασμωδική».

Για την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν είχαμε καλή εικόνα, ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος. Παρ’ όλα αυτά και με αυτή την εικόνα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν κάτι καλύτερο, όπως είχε και ο Πλατανιάς».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, γίναμε περισσότερο πιεστικοί, ρισκάραμε και ως ένα σημείο, γιατί χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που ήρθαν μόλις χθες στην ομάδα. Με σύμμαχο την πίστη και την ψυχή καταφέραμε και κάναμε μία σπουδαία ανατροπή και πήραμε μία σπουδαία νίκη».

Για την υπόθεση της παραμονής: «Στην έλλειψη οξυγόνου που έχουμε εμείς αυτή ήταν μία βαθιά ανάσα, αλλά θα χρειαστούν πολλές ακόμα τέτοιες ανάσες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τώρα εμείς έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου (σ.σ. το παίρνει στα χαρτιά ο Εργοτέλης) που μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και γενικότερα να δούμε τον τρόπο να δέσουνε όσο γίνεται πιο γρήγορα οι παλιοί με τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα».

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι βοήθησαν στο πρώτο τους κιόλας ματς οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή (Ουλά, Καλέ, Τζίλας): «Και το ότι μπήκαν οι παίκτες που ήρθαν α μόλις χθες και κατάφεραν σε ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι να βάλουν τη δική τους σφραγίδα καθορίζει το γεγονός σημαντικό. Από εκεί και πέρα δίνει περισσότερο δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα, για να συνεχίσει με καλύτερες προοπτικές».Βήτα αποκλειστές: Πώς επιδρούν στην ψυχική υγεία
Βήτα αποκλειστές: Πώς επιδρούν στην ψυχική υγεία
Ιωνικός-Άρης 1-0: Χρυσή νίκη οδηγεί τους Νικαιώτες στη σωτηρία - Σε κρίση οι Θεσσαλονικείς (vids)
Ιωνικός-Άρης 1-0: Χρυσή νίκη οδηγεί τους Νικαιώτες στη σωτηρία - Σε κρίση οι Θεσσαλονικείς (vids)
Ιωνικός-Άρης: Το 1-0 με πέναλτι ο Λοβέρα, έχασαν ευκαιρίες για το 1-1 Γκρέι και Φαμπιάνο (vids)
Ιωνικός-Άρης: Το 1-0 με πέναλτι ο Λοβέρα, έχασαν ευκαιρίες για το 1-1 Γκρέι και Φαμπιάνο (vids)
Πόλο Ανδρών: Ανωτερότητα που δεν κρύβεται – Το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Πόλο Ανδρών: Ανωτερότητα που δεν κρύβεται – Το σήκωσε ο Ολυμπιακός