Πλατανιάς - Εργοτέλης 1-2 (video)

Πλατανιάς - Εργοτέλης 1-2 (video)

Τεράστια ανατροπή και νίκη για τον Εργοτέλη, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στα Χανιά και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Εργοτέλης έχει… σφυγμό κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά. Οι Ηρακλειώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 22’ του αγώνα με το γκολ του Γουνδουλάκη, όμως, είχαν τα αποθέματα ψυχής κι αγωνιστικότητας να «γυρίσουν» το ματς. Ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καλέ και λίγο πριν το τέλος έκανε την απόλυτη ανατροπή με το γκολ του Γιουσούφ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αγώνα.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πήγε στους 15 βαθμούς και έφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, στην οποία έμεινε ο ΟΦΗ με 14, ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στους 22 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες του γηπέδου ήταν και ο Βίτορ Περέιρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να παρακολούθησε από κοντά τους Μπανανά και Γκέντσογλου, οι οποίοι φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας του.

Το άξιζε και το πήρε

Αν και ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τον Γουνδουλάκη στο 22ο δευτερόλεπτο να ανοίγει το σκορ για τους Χανιώτες, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική. Ο Εργοτέλης είχε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, άξιζε να έχει πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο καθώς έχασε τρομερές ευκαιρίες με τον Παμλίδη, αλλά δεν έβρισκε τον στόχο. Η ομάδα του Ταουσιάνη ήταν εμφανώς ανώτερη και ο έμπειρος τεχνικός φρόντισε στο ημίχρονο να κάνει διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε να αυξήσει και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του.

Οι νεοαποκτηθέντες Ουλά και Καλέ βοήθησαν πολύ την ομάδα, όπως κι ο τρίτος της παρέας των μεταγραφών Τζιλάς, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να είναι απόλυτος κυρίαρχος στο δεύτερο μισό του ματς. Στο 77’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια και γύρισμα του Γιουσούφ, ο Τζιλάς άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Καλέ στο δεύτερο δοκάρι με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Ο Εργοτέλης πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 86’ ο Γιουσούφ μετά από φάση διαρκείας κατάφερε να δώσει τη νίκη στον Εργοτέλη με έξυπνο διαγώνιο σουτ!

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Γιουσούφ έκανε τα πάντα για τον Εργοτέλη. Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου ήταν ότι καλύτερο είχαν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας την ασίστ για το πρώτο γκολ και πετυχαίνοντας το δεύτερο. Ήταν αυτός που έφερε την ανατροπή για τον Εργοτέλη στην έδρα του Πλατανιά με την απόδοσή του και δίκαια ανακηρύσσεται κορυφαίος του παιχνιδιού.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PLATANIAS_ERGOTELIS_260115.mp4{/novavideos}

 

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα (80΄ Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (67΄ Μπεριάν), Τσουράκης, Μιλούνοβιτς (81΄ Μενδρινός), Τόρες.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοβ, Λουβιόν, Φιντέλεφ, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Χαντί (60΄ Καλέ), Γιουσούφ, Παμλίδης (46΄ Ούλα)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Πλατανιάς - Εργοτέλης 1-2 (video)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54c6749bde603d32201fca09?theme=onsports|600|700{/iframe}


NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved