Πλατανιάς: Δυο μέσα, δυο έξω

Πλατανιάς: Δυο μέσα, δυο έξω

Οι Μιλούνοβιτς και Μπανανά τέθηκαν τελικά στη διάθεση του Χριστόπουλου για το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη σε αντίθεση με τους Νέπλιακ και Τζιλβάν

Ευχάριστα ήταν κατά το ήμισυ, όπως αναμενόταν άλλωστε, τα νέα για τον Γιάννη Χριστόπουλου στην προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς την προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας (26/1) με τον Εργοτέλη.

Οι Χανιώτες γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς την Κυριακή (25/1) στο απόγευμα στο Μάλεμε με τον τεχνικό της ομάδας να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Μιλούνοβιτς και Μπανανά που τέθηκαν τελικά στη διάθεσή του για επικείμενο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής στα Περιβόλια. Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμειναν οι Νέπλιακ και Τζιλβάν που συνεχίζουν να ακολουθούν ξεχωριστά προγράμματα ευρισκόμενοι σε στάδιο αποκατάστασης.

Αναλυτικά λοιπόν οι «εκλεκτοί» του Χριστόπουλου για το παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.



Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved