Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0 (photos)

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0 (photos)

Σε… επαφή με την κορυφή παρέμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έδειξε… αντίδραση μετά από σερί άτυχων αποτελεσμάτων, σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, με τις ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή και την ήττα από τον Λεβαδειακό και πανηγύρισε τη νίκη 2-0 επί του Ιστορικού, μένοντας σε… επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Ιστορικός δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να μειώσει τη διαφορά από τον Λεβαδειακό, που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.

Η εξέλιξη του αγώνα

AsterasPanioniosMesagoal

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αρκάδες, μια και στην πρώτη… επίσκεψη στα καρέ του Γιαννακόπουλου, άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Σανκαρέ. Ήταν το 3ο λεπτό, όταν ο Ρολέ εκτέλεσε το φάουλ και ο δυναμικός αμυντικός με δυνατή κεφαλιά, νίκησε… την άμυνα και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και αναζήτησαν το δεύτερο γκολ, αλλά στο 7’ ο Παντίδος έβαλε σωστά την κόντρα στην κεφαλιά του Γκοϊάν, ενώ στο 15’ το φάουλ του Ρόλε πέρασε άουτ.

Σιγά σιγά, το «συγκρότημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλησε να πάρει… μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσει στην ισοφάριση και στο 25’ έχασε σημαντική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Ρισβάνης έκανε το σουτ, από κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, έπειτα από την ασθενή επέμβαση του Γκοϊάν, μια και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, ελέω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την Τρίπολη, δεν τον… βοήθησε να διώξει μακριά.

«Καθάρισε» νωρίς…

AsterasPanioniosMesa

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το παιχνίδι, καθώς στην πρώτη… επίσκεψη του Αστέρα στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Μπαράλες έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» το «τρίποντο». Ο Αργεντίνος βρέθηκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην μείωση του σκορ και να έχουν ελπίδες στα τελευταία λεπτά, αλλά στο 74’ ο Λούι σταμάτησε με ωραίο τάκλιν την προσπάθεια του Μασούρα, ο οποίος καθυστέρησε και απώλεσε τη καλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο κορυφαίος του αγώνα

AsterasPanioniosMPV

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, όμως, σιγά σιγά δείχνει πως βρίσκει τα… πατήματά του και αποτελεί ένα σημαντικό… όπλο για τον Στάικο Βεργέτη, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα τέρμα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (68' Τορμένα), Μάσα (46' Φακούντο Πάρα).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved