Σα Πίντο: «Λυπηρό αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ»!

Σα Πίντο: «Λυπηρό αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ»!

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ατρόμητου στην έδρα του Πλατανιά, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ!

Μπορεί να θεωρείται αρκετά επισφαλής η θέση του στον Ατρόμητο, όμως, ο Πορτογάλος προπονητής δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρώην ομάδα του. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δέχθηκε σχετική ερώτηση για τον ΟΦΗ και απάντησε «Τους αγαπάω πολύ, μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα που έχει»!

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, είπε: «Ήταν ένας πολύ ανταγωνιστικός αγώνας, με πολλές μάχες, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και δύο ομάδες που επέδειξαν πολύ επαγγελματισμό. Η ομάδα μας, ο Πλατανιάς και οι διαιτητές, όλοι, ήταν επαγγελματίες. Στο α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Δεν υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές φάσεις όπου αυτό θα πρόσφερε θέαμα στον αγώνα. Στο α’ ημίχρονο διεκδικήσαμε και οι δύο το γκολ και οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ οργανωμένος και δεν μπορέσαμε να παίξουμε τη μπάλα που θέλαμε. Στο β’ ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ξεκινήσαμε πιο δυνατά και δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες ώστε ο αντίπαλος να δημιουργήσει κάποιους κινδύνους, εκτός από κάποιες ατομικές προσπάθειες. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε σκοράρει. Ουσιαστικά, το αξίζαμε με βάση το παιχνίδι που παίξαμε, να είχαμε κερδίσει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, οι οποίοι μάρκαραν, προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Βελτιώνοντας την ομάδα στη συνέχεια, οι ευκαιρίες θα έρχονται πιο συχνά».

Τέλος, για το αν θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα, είπε: «Ναι. Βασικά γι’ αυτά που κάναμε στο β’ ημίχρονο. Είμαστε λυπημένοι που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει, με τους αμυντικούς να βγαίνουν και να παίζουν στην επίθεση, με καλές εναλλαγές θέσεων. Ο Τετέ και ο Αγκιλέρα ξέραμε ότι περνάνε μπαλιές και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δεν αφήσαμε τον Πλατανιά να παίξει το παιχνίδι που ήθελε να παίξει».



Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved