Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0 (photos)

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0 (photos)

Ένας φοβερός Πλατανιάς, κέρδισε 3-0, τον Πανιώνιο και κατέκτησε τρεις σημαντικούς πόντους, στην υπόθεση παραμονή στην SuperLeague. 

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι και κατέκτησαν δίκαια την νίκη. Ήταν αποφασισμένοι για την νίκη και δεν άφησαν τον Πανιώνιο να απειλήσει. Μόνο στις αρχές των δύο ημιχρόνων οι φιλοξενούμενοι, είχαν των πρωτοβουλία των κινήσεων. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας  του Πανιωνίου, Γιαννακόπουλος βρέθηκε σε καλή βραδιά.   

Είκοσι τρεις , οι τελικές προσπάθειες για τον Πλατανιά. Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις, στην φετινή σαιζόν. Ο Πανιώνιος, άπλα παρακολουθούσε τον Πλατανιά. Ειδικά, μετά την αποβολή του Οικονόμου, δεν μπόρεσε να αντιδράσει… Ο Πλατανιάς, έφθασε τους 21 βαθμούς και μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία!

Το πρώτο ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Πανιώνιος . Δύο φορές στα πρώτα δέκα λεπτά, προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά ο Ολίμπα είπε όχι. Στην συνέχεια, ο Πλατανιάς ισορρόπησε και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε σκοράρει ,από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Γιαννακόπουλος, βρέθηκε σε καλή μέρα, και έσωσε την εστία του, από βέβαιες παραβιάσεις. Ο Τόρες από πλευρά Πλατανιά, ήταν ο πιο δραστήριο παίκτης και δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.  

Κορυφαία στιγμή, για τον Πλατανιά, στο πρώτο ημίχρονο, στο 40. Ο Τόρες σούταρε δύο φορές με τον Γιαννακόπουλο, να σώζει την εστία του.

Η …έκρηξη στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος, προσπάθησε να ξαναπάρει τα ηνία του αγώνα. Ο Κολοβός είχε δοκάρι. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.  

Στο 46, ο Ρισβάνης, δεν μπόρεσε να διώξει, ο Τόρες τσίμπησε την μπάλα, πάσαρε στον  Μιλούνοβιτς, και ο Σέρβος με πλασέ άνοιξε το σκορ, για τον Πλατανιά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Οικονόμου, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες.  Όπως φάνηκε και στην συνέχεια, ήταν καθοριστική η αποβολή, καθώς ο Πανιώνιος παραδόθηκε στις ορέξεις του Πλατανιά.

Στο 70 φοβερή ενέργεια με τον Τετέ, να αδειάζει, όλη την άμυνα, να πασάρει στον Γουνδουλάκη, να πλασάρει με τον Γιαννακόπουλο, να διώχνει και τον  Μιλούνοβιτς με πλασέ αν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Στο 79’ ο Μπουμάλ, χάνει μοναδική ευκαιρία, για να μειώσει, όμως η μπάλα από  το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι. Στο 84’ ο Τόρες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Κέρδισε τον Ρισβάνη και με κεφαλιά έκανε το 3-0, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ,  

 

Κορυφαίος του αγώνα

1145712

Ο Τόρες με διαφορά ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Ο Ισπανός, έκανε τα πάντα.. Δημιουργός και συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ, ενώ σκόραρε το τρίτο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο,  η άμυνα του Πανιωνίου, το  «ένιωσε». Θα μπορούσε να είχε σκοράρει  σε δύο στιγμές.

Οι συνθέσεις

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπεριάν (68' Γουνδουλάκης), Τσουράκης (85' Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς (76 Ζαραδούκας), Τόρες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης (58' Κόρμπος), Ιμπαγάσα (74 Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός (65 Πάνος), Γιάννου.

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54b13d9bbb9b5b221db20688?theme=onsports|600|700{/iframe}


LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved