Νίκη Βόλου: Εκκαθάριση ο Πάτσης, ΓΣ μετόχων η Ερασιτεχνική (photos)

Νίκη Βόλου: Εκκαθάριση ο Πάτσης, ΓΣ μετόχων η Ερασιτεχνική (photos)

Η διάλυση… επιταχύνεται στη Νίκη Βόλου, καθώς ο Ανδρέας Πάτσης με επιστολή του στην Ερασιτεχνική ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε εκκαθάριση της ΠΑΕ για να λάβει την απάντηση πως αρμόδια για αυτό είναι η ΓΣ των μετόχων.

«Μύλος» στον Βόλο μεταξύ του Ανδρέα Πάτση και της Ερασιτεχνικής. Ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος με επιστολή που έστειλε στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου τη Δευτέρα (22/12), ζήτησε ως σήμερα (23/12) να του υποδειχθεί ο επόμενος μεγαλομέτοχος. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως υποστηρίζει στην επιστολή του ο Ανδρέας Πάτσης, θα προχωρήσει στην εκκαθάριση της ΠΑΕ και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η Ερασιτεχνική απάντησε την Τρίτη (23/12), πως δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για τις μετοχές. Ξεκαθάρισε, όμως, πως αρμόδια για να προχωρήσει στη λύση – εκκαθάριση της ΠΑΕ, είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων κι όχι ο Ανδρέας Πάτσης.

Η επιστολή Πάτση:

«Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου και το φημολογούμενο ενδιαφέρον ατόμων να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ, ουδείς μέχρι σήμερα Δευτέρα 22/12/2014 έχει καταθέσει έγγραφο αίτημα ή έχει εκδηλώσει το παραμικρό ενδιαφέρον προς εμένα ώστε να του μεταβιβάσω τις μετοχές της ΠΑΕ.

Γνωρίζετε πως η ομάδα έχει αγωνιστικές και κυρίως οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε τί προτίθεστε να κάνετε με τις μετοχές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κατοχή μου και είναι στη διάθεσή σας.

Οφείλω να ενημερώσω πως ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχουν ήδη παραιτηθεί.

Ως εκ τούτου η εταιρεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν έχει νόμιμη εκπροσώπηση σε διάφορους φορείς όπως προβλέπεται από το Νόμο, με κίνδυνο η άμεση ανάκληση της αδείας της από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Παρακαλώ όπως μου υποδείξετε μέχρι την Τρίτη 23/12/201 εάν και εφόσον υπάρχει οιοσδήποτε προτεινόμενος από την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προκειμένου να του μεταβιβάσω τις μετοχές και να συγκροτήσει νέα διοίκηση.

Εάν δεν μου υποδείξετε το προτεινόμενο πρόσωπο εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα και να προβή σε εκκαθάριση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου».

Η απάντηση της Ερασιτεχνικής:

«Σε απάντηση του υπ' αρ. πρωτ. 4581/22-12-2004 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τη σύνταξη της παρούσας δεν εχει εμφανιστεί ουδείς ενδιαφερόμενος να του μεταβιβαστούν οι μετοχές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ή να συγκροτήσει τη νέα διοίκηση.

Σας επισημαίνουμε, τέλος, ότι αρμόδιο όργανο για τις περαιτέρω ενέργειες (λύση - εκκαθάριση ΠΑΕ) είναι εκ του Καταστατικού και εκ του Νόμου η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ».

Δείτε τις επιστολές από Ανδρέα Πάτση κι Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved